Mozzart daje najveće kvote na svetu: Lion 1,45, Verona 2,10, Ajntraht 1,90!

Nigde nećete naći veće

  • 0
FK Ajntraht - FK Bajern Foto: Tanjug/AP

Raznovrstan fudbalski program ovog petka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u sklopu Lige 1, Serije A i Bundeslige. Na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svetu. U izboru su jedinice na Lion, Veronu i Ajntraht.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu…

LION - SENT ETJEN (PETAK, 21.00), KEC 1,45

Lion ove godine pokazuje dva lica. U Ligi Evrope je briljirao i samouvereno prošao grupnu fazu, osvojivši prvo mesto u grupi, dok je u Ligi 1 vrlo neuspešan. U šampionatu Francuske izabranici Petera Boša imaju sedam pobeda i osam remija, i zauzimaju tek 11. poziciju na tabeli. Početak 2022. ohrabruje, jer je ekipa pobedila Troa (1:0) i remizirala sa PSŽ-om (1:1). Večeras je Lion domaćin Sent Etjenu, fenjerašu. Sveci do sada mogu da budu zadovoljni samo partijama u Kupu Francuske, gde su lako prošli prve runde. Druga priča je u ligi gde imaju samo dve pobede i šest nerešenih ishoda, pa ne čudi što su poslednji. Sent Etjen još nije spasla ni promena trenera. U decembru je na kormilo došao Paskal Dupra, koji ništa nije uspeo da promeni, a tim je vezao šest poraza zaredom u prvenstvu.

VERONA - BOLONJA (PETAK, 20.45), KEC 2,10

Verona ima sasvim pristojnu sezonu, trenutno je na 10. mestu na tabeli i smatra se kandidatom za evropske kupove. Ipak, pet bodova zaostatka za šestim mestom i veoma ozbiljna konkurencija ne ostavljaju timu mnogo šansi. Verona je u prošlom kolu pobedila Sasuolo sa 4:2, ostvarivši drugu gostujuću pobedu u nizu. Večeras je domaćin Bolonji, koja je sakupila tri boda manje. Kriza u koju je tim Siniše Mihajlovića zapao u finišu prvog kruga Serije A još ne dozvoljava ekipi da se uvrsti u listu pretendenata za mesto na evropskoj pozornici. Bolonja je u prošlom kolu poražena od Napolija sa 0:2 i tako pretrpela drugi poraz u nizu, a peti na šest prethodnih ligaških susreta.

AJNTRAHT - BILEFELD (PETAK, 20.30), KEC 1,90

Ajntraht nije otvorila sezonu na najbolji način, ali je popravio stvari i trenutno tim Olivera Glaznera spada u red kandidata za ulaznicu za Ligu šampiona. Sa 28 bodova, Orlovi su osmi na tabeli, samo tri daleko od četvrtoplasiranog Hofenhajma. Tim iz Frankfurta je bez pobede na dva minula duela, pošto je poražen kod kuće od Dortmunda 3:2, a potom je u prošlom kolu remizirao sa Augzburgom u gostima 1:1. Večeras dočekuje Bilefeld, koji ima slabu sezonu. Tokom celog prvog kruga Bundeslige Arminija je u zoni ispadanja. Ipak, bliže je sigurnoj luci, pošto je uspela da se popravi serijom od dve pobede i potom dva remija. U prošlom kolu Arminija je remizirala 2:2 sa Grojterom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA