≫ 

Drama kralja fudbala: Peleu metastazirao rak, a lekare posebno brine jedan organ

Slavni fudbaler i dalje ima probleme sa bolešću

  • 2
Pele fudbaler Brazil, Edson Arantes do Nascimento Pele

Foto: Tanjug/AP

Legendarni brazilski fudbaler Pele pušten je iz bolnice ''Albert Ajnštajn'', nakon što je ranije ove sedmice zadržan kako bi se utvrdilo njegovo zdravstveno stanje.

Kako ''ESPN'' saznaje, jedan od najboljih fudbalera svih vremena je primljen u bolnicu kako bi se utvrdilo tačna lokacija i obim raka, kao i to da li se on proširio. Pregledi su utvrdili da Pele nije u teškom stanju, ali da se bolest proširila.

Pele ima tumor u crevima, jedan u jetri i početak jednog u plućima. Ono što najviše brine lekare je jetra, koja se ne može ukloniti hirurškim putem. Zbog krhke situacije, on je i dalje pod pomnim nadzorom i podvrgava se hemoterapiji kako bi se sprečilo širenje tumora po telu.

Sa tumorom debelog creva identifikovanim u septembru 2021. godine, Peleove posete bolnici ''Albert Ajnštajn'' postale su sve češće. Pele je hospitalizovan tokom septembra meseca zbog operacije uklanjanja tumora u desnom debelom crevu. Nakon toga u bolnicu je primljen početkom decembra, a otpušten dve nedelje kasnije.

Video: Nova Nejmarova kuća od tri miliona dolara: Sedam spavaćih soba, bazen, zastakljeni lift, bar...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    21. januar 2022 | 16:28

    KRALJU FUDBALA -NEKA TE BOG CUVA DRAGI PRIJATELJU PELE !!! TVOJ DRAGI OSMEH MI JE OSTAO U SECANJU IZ CIRIHA -U KLUBU BARU TERASSE !!!

  • Macak

    21. januar 2022 | 23:20

    Bio jednom jedan kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA