≫ 

Juče heroj, danas izbačen iz tima: Despotović traži novi klub, Rubin ga eliminisao

Srpski napadač je prethodne sezone bio najbolji strelac tima, ali je ove, zbog povrede i dugog oporavka, te svađe sa trenerom, trenutno na "tankom ledu"

  • 3
đorđe despotović Foto: pimpletv.ru/printscreen

Juče heroj, danas je nepoželjan. U samo nekoliko meseci tako se kretao status srpskog napadača Đorđa Despotovića u Rubinu.

Poslednje informacije iz Rusije kažu da je Despotović prebačen u rezervni tim, čak i da je slobodan u izboru novog kluba. To je to - završio je sa timom iz Kazanja!

Toliko je ozbiljna situacija, a "puklo" je definitivno na relaciji Despotović - trener Slutski, koji je zamerio srpskom fudbaleru na nezalaganju i činjenici da se predugo oporavljao od povreda koje su ga ukočile ove sezone.

Despotović je ove sezone van terena proveo gotovo tri meseca, razlozi su povreda noge u avgustu, i druga koju je imao u oktobru, zbog čega je odigrao tek devet mečeva, a 11 proveo van protokola.

Postigao je samo jedan gol, i to iz penala.

Situacija sa Srbinom je unervozila sve u klubu, posebno trenera Leonida Slutskog koji je ušao u otvoreni konflikt sa Despotovićem nakon meča sa Dinamom (0:2) krajem septembra. Slutski je, pišu Rusi, takođe bio nezadovoljan zbog činjenice da je Despotović odbijao da trenira uprkos dozvoli lekara da je fit.

Despotović je u četvrtak bio u postavi ekipe u pripremnoj utakmici sa Fakelom, i to mu je, očito, bila i poseldnja za prvu ekipu, jer ga je klub brzo potom suspendovao. Razlog je, navode ruski mediji, očita netrpeljivost sa trenerom po čijoj je direktivi i izbačen.

Srpski fudbaler, koji je u prethodnoj sezoni postigao 14 golova (4. strelac lige), sa Rubinom ima važeći ugovor do leta 2023. godine što predstavlja "mali" problem po ruski klub, da se reši Despotovića.

Rubin sada vrši pritisak na Despotovića da pronađe novu sredinu i tako ga skine sa platnog spiska, ali pitanje je da li će Despotović sada srljati u izboru nove sredine kada mu je u Rubinu svakako zagarantovano 1.5 miliona evra (milion evra prima godišnje) - igrao ili ne igrao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA