≫ 

Čuka odradila prvi trening u Turskoj, na terenu i vezista koji se danima seli u Partizan

Činilo se da će Mijailović u Tursku doći kao igrač crno-belih, ali se u petak ipak našao u ekspediciji Brđana

  • 3
Srđan Mijailović Foto: Telegraf

Fudbaleri Čukaričkog odradili su prvi trening u Antaliji, gde će u sklopu priprema za prolećni deo sezone boraviti sve do 4. februara i za to vreme će odigrati šest utakmica!

Brđani su u Tursku stigli u petak popodne po lokalnom vremenu i iste večeri su "orali" teren koji su koristili i prethodne godine. Dočekala ih je kiša, ali čak ni ona ih nije omela da već od starta krenu žestoko i da se što bolje spreme za pakleno proleće i borbu za Evropu koja ih čeka.

Sa ekipom je na pripreme stigao i vezista Srđan Mijailović koji se prethodnih dana pominje kao novo pojačanje Partizana i za kog se pisalo da će upravo sa crno-belima doći u Tursku.

Podsetimo, Mijailović je bivši igrač Crvene zvezde i je navodno veoma blizu Humske, mada ga te priče očigledno ne dotiču kada je u pitanju posvećenost obavezama u Čuki.

Nakon "ševe" koja je organizovana u tri grupe, trener Brđana Saša Ilić je podelio ekipu na crne i narandžaste. Usledila je igra na dva gola koju je pogotkom otvorio Stefan Kovač, dok je gol upisao i Rakonjac.

- Da nisi pogodio, trčao bi krugove - poručio je mladom napadaču Ilić koji je takođe ranije bio u "krugu" sa prvotimcima.

S obzirom na to da je u pitanju prvi trening, igrači nisu proveli više od sat vremena na terenu, a podsetimo da je Ilić u Tursku poveo 29 fudbalera. U pitanju su:

Golmani: Nemanja Belić, Đorđe Petrović, Novak Mićović i Lazar Kaličanin, kao i igrači: Miladin Stevanović, Srđan Mijailović, Norman Kempbel, Ibrahima Endijae, Nikola Čolić, Aleksa Janković, Darko Puškarić, Asmir Kajević, Stefan Šapić, Bojan Roganović, Marko Rakonjac, Stefan Kovač, Milan Savić, Stefan Čolović, Strahinja Tanasijević, Kristijan Belić, Jovan Lukić, Viktor Rogan, Đorđe Jovanović, Nemanja Tošić, Mihajlo Spasojević, Igor Miladinović, Uroš Drezgić, Ognjen Ajdar i Stefan Obradović.

Pored Saše Ilića, u stručnom štabu belo-crnih su treneri Milorad Peković i Veličko Kaplanović, trener golmana Oliver Kovačević, kondicioni trener Darko Obradović, fizioterapeuti Branislav Đukić, Marko Popović i Uroš Radovanović, doktor Predrag Stefanović, ekonomi Nenad Pavlović i Nataša Davidović, analitičari Slobodan Milinković, Nemanja i Nikola Đokić, te tehnički direktor Goran Grkinić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZALE GROBAR

    21. januar 2022 | 20:03

    Ova nesposobna Uprava Partizana nezna gde udara, DOVEDITE POJAČANJA BREEEEEEEE, SRAM VAS BILO, ako ne budemo PRVI, SELITE SE IZ PARTIZANA.

  • VALJAK

    21. januar 2022 | 23:26

    DOVEDITE FEJSU I JOS DVA DOBRA ISKUSNA IGRACA KOJA CINE RAZLIKU. OVO SADA JE TANKO ,SLABO. KOJA BRE EVROPA KOJA SPARTA SA LOLOM I MILJKA. NE IGRAJTE SE IMENOM PARTIZANA. STA RADI TAJ JUDA ILIJEV SRAM VAS BILO KAKO VODITE KLUB.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA