Hrvat srušio Mihu za 10 minuta u igri, Ilić i Lazović slave, Bolonja tone sve dublje

I ovo su prokockali fudbaleri Bolonje

  • 1
Bolonja Foto: Tanjug/AP

Šta se desilo sa Bolonjom? Poveli su, krenulo je dobro, a onda su pali, vukljali su se po ivici i konačno ih je Nikola Kalinić bacio u ambis. Siniša Mihajlović ima nove glavobolje, pošto je njegova ekipa poražena od Verone sa 2:1.

Odakle početi... Bolonja je previše bodova prosula ove sezone, vodili su, sve je išlo dobro a onda sunovrat. To se ponavljalo iz utakmice u utakmicu, a očigledno još nisu prevazišli taj problem.

Nova ekipa koja je "profitirala" od toga je ekipa Helas Verone, koja je upisala nova tri boda.

Počelo je sjajno za Sinišu Mihajlovića, Orsolini je dao gol u 14. minutu - početak iz snova. Međutim, nisu gosti izdržali ni do poluvremena kada je izjednačio Kaprari na asistenciju Darka Lazovića.

Ulazilo se u smiraj meča, Ivana Ilića je zamenio Nikola Kalinić u 74. minutu, da bi isti igrač samo 11 minuta kasnije i postavio konačnih 2:1. Bolonjin ambis.

Posle ovog susreta, Verona se popela na tabeli, dok je Bolonja ostala zacementirana na 13. poziciji i ozbiljno bi mogla da porazmsili o tome kako da izbegne donji deo tabele.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Siniša Mihajlović prvi put video unuku: Nije skidao osmeh sa lica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA