≫ 

Retko viđeno u srpskom fudbalu: Čukarički "iz aviona" pravo na utakmicu!

Brđani su u Antaliju stigli u petak popodne, a već u subotu će igrati prijateljsku utakmicu - posle samo dva odrađena treninga

  • 1
FK Čukarički Foto: Telegraf

Možda negde tamo "preko" to i nije iznenađenje, ali kada ekipa igra utakmicu samo dan po dolaski na pripreme svakako jeste kada je u pitanju srspki fudbal!

Uprako takav slučaj je sa ekipom Čukaričkog koja je u petak popodne stigla u Antaliju, a već u subotu od 17 časova će odmeriti snage sa ruskim drugoligašem Kubanom iz Krasnodara. Situacija koju, priznaćete, nismo navikli da gledamo u godinama iza nas kada su u pitanju srpski timovi.

Međutim, Brđani su ovoga puta otišli korak dalje i još pre mesec i po dana prihvatili su ponudu Rusa da odmere snage, iako su znali da će, narodski rečeno, "iz aviona" morati direktno na utakmicu.

Izabranici Saše Ilića odradili su u petak veče prvi trening, zatim još jedan u subotu ujutru, a upravo je mladi stručnjak bio taj koji nije imao ništa protiv da njegov tim odmah igra takmičarski meč. Nezvanično, Ilić je čelnicima kluba objasnio da je ekipa već u trenažnom procesu, da put iz Beograda do Antalije nije težak, kao i da ima dovoljan broj igrača da raspodeli minutažu.

Ilić je u Tursku poveo 29 fudbalera koji će tokom boravka u Turskoj odigrati šest mečeva. Najpre ovaj pomenuti protiv Kubana, zatim protiv slovenačke Mure 26. januara, ruske Alanije tri dana kasnije, te slovačke Dunajske Strede 31. januara. Generalnu proveru Čukarički će imati protiv kijevskog Dinama 2. februara, dok će poslednji susret u Antaliji igrati protiv ukrajinskog tima Ingulec dan pred polazak u Beograd.

Podsetimo, u avionu Brđana našao se i vezista Srđan Mijailović za kog se danima pominje da će završiti u Partizanu. Crno-beli su imali veliku želju da ga angažuju, ali poslednje informacije kažu da su odustali s obzirom na to da Čukarički nije bio zadovoljan ponudom koju su dobili.

Video: Saša Ilić jedva čekao da ode: Buran remi na Brdu protiv Pazara ga nije zadovoljio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta je cudno

    22. januar 2022 | 21:46

    Ljudi nisu dosli da se suncaju. TRENING brale po dva na dan .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA