≫ 

Vlahović hoće u Juve, i tačka! Dušan obara srpski transfer rekord, biće uz rame sa Jovićem

Nazire se naredna destinacija u karijeri našeg fudbalera

  • 15
Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP, Twitter/tuttosport.com

Saga se, izgleda, bliži kraju. Vlahović zna gde će i kome će. Italijanski mediji danas "bruje" o poslu koji je na pomolu, transferu o kojem će se pričati. Srpski napadač će svoju karijeru, koja je u eksplozivnom usponu, staviti na raspolaganje Juventusu.

Ovu informaciju u novom izdanju donose "Tuttosport" i "Gazzetta dello Sport". Pišu, Vlahović je odlučio, izabrao je Juventus, ne želi u Arsenal. I tačka.

Torinski list "Tuttosport" navodi da "Stara dama" namerava da iskoristiti ogromnu želju sjajnog napadača da zaigra za "Bjankonere" te je već sada spremila ponudu od 60 miliona evra. Toliko mora da plati za "slobodu" najtraženijeg napadača na svetu.

U tom slučaju Vlahović bi postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji zajedno sa Lukom Jovićem koji je takođe plaćen 60 miliona. Real ga je toliko platio Ajntrahtu.

Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Sa "Čizme" stižu informacije i o visini plate koju bi Vlahović trebalo da zarađuje u Torinu. Radi se o cifri od sedam miliona evra plus eventualni bonusi pa bi ta cifra mogla rasti i do 10 miliona evra.

Iz Fiorentine je rečeno već da dosad nije bilo zvaničnog kontakta, to ionako dolazi na kraju, međutim ono što je važno, a piše se, Juventus je počeo već da radi na transferu sa Vlahovićem menadžerima.

Prioritet "Stare dame" u ovom trenutku je da dobije poverenje i da ubedi Vlahovića da je Torino pravo mesto za nastavak karijere, što je, čini se, već urađeno. Vlahović je već odlučio.

Naredni korak bić pregovori sa Fiorentinom, pa ćemo, ako ne bude nekog veleobrta, uskoro svedočiti o još jednom velikom transferu iz Firence u Torino. Sve je počelo sa Robertom Bađom svojevremeno, Juve ga je otkupio od Firentine i to je bio momenat kada su navijači "ljubičastih" proglasili Juventus za najomraženiji klub. Podsetimo da je ne tako davno i Federiko Kijeza imao isti karijerni put.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    22. januar 2022 | 13:23

    IQ ко собна температура! Па ђе у Јуве друже, клуб се распао... Шпанија или Немачка!

  • Zeljko ex JSO

    22. januar 2022 | 13:25

    Po meni loš izbor,oni i Atletiko?!Jedino Arsenal.

  • 10 miliona

    22. januar 2022 | 14:21

    Dibala u neverici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA