≫ 

"Vratiću se da proslavimo titulu": Šćekić se oprostio od saigrača u Partizanu

Vezista nastavlja karijeru u Zaglebju

  • 8
aleksandar šćekić Foto: youtube/fkpartizan

Misija Aleksandra Šćekića u Partizanu je završena posle skoro četiri godine u kojima je vezista od igrača koji je u klub praktično ušao na "mala vrata" postao diskretni heroj i miljenik navijača.

Šćekić će, kako je Telegraf i najavio, nastaviti karijeru u Poljskoj, tačnije u Zaglebju, a pre nego što se upustio u novi izazov, vratio se u sportski centar u Zemunu kako bi se oprostio sa saigračima i trenerima, sa kojima je delio hleb.

O Šćekiću je biranim rečima govorio trener Aleksandar Stanojević.

- Momci, Šceka nam ide, uvek kažem da će svako u nekom trenutky naći nešto što mu odgovara i to se upravo njemu dogodilo. Izbor mu je pravi, ide u Poljsku, dobar je i klub i liga, a meni lično je, naravno, žao. Da ne ispada da patetišem, želim samo da mu se zahvalim što je uvek bio tu za tim, uvek veliki profesionalac, koji nam je mnogo donosio. Nadam se da će i ovo proći, da ćeš se vratiti da proslaviš titulu sa nama - rekao je Aleksandar Stanojević.

sćekić Foto: youtube/partizanfk

Potom je reč uzeo i Šćekić.

- Želim i ja takodje svima da se zahvalim za dve i po godine koje smo proveli zajedno. Nadam se da ćete na proleće nastaviti ono što smo započeli i da ćemo na kraju sezone zajedno proslaviti titulu - kazao je Šćekic, jedva zadržavajući suze, posle čega je nagradjen apaluzom od prijatelja iz tima.

Podsetimo, Šćekić je potpisao ugovor sa Zaglebjem iz Lubina na godinu i po dana i u tom.periodu će inkasirati 450.000 evra, a 150.000 evra će dobiti samo za potpis.

Video: Fudbaleri Partizana odradili lagani trening na početku zimskih priprema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    22. januar 2022 | 16:21

    Значи, никад!

  • Pex

    22. januar 2022 | 15:55

    Znaci nema razlog da se vrati :( pa sto ne rece stanoje da proslave top 3 i videli bi opet druga

  • Neko iz mase...

    22. januar 2022 | 17:26

    Hvala Scekicu! Srecno! Cupao si nas dosta puta,sve najbolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA