≫ 

Loše vesti iz Italije: Vlahović dobio pozitivan test na koronu, mora da ide u karantin

Jedan od najboljih srpskih napadača moraće u karantin

  • 0
Dušan Vlahović

Foto: Tanjug/AP

Možda i najtraženiji fudbaler u tekućem zimskom prelaznom roku u Evropi moraće na kratku pauzu kada je igra u pitanju. Dušan Vlahović dobio je pozitivan test na koronavirus i moraće u karantin, što znači da ga sigurno neće biti na sutrašnjem susretu sa Kaljarijem.

Ove vesti stigle su iz Italije nešto manje od 24 časa pre samog meča. Tako će Vlahović meč između svog tima i Kaljarija umesto sa terena ispratiti iz sobe, pa neće imati priliku da popravi svoj golgeterski učinak koji trenutno glasi na 17 golova u Seriji A.

Trenutno isto toliko golova ove sezone ima i Ćiro Imobile, a neki pominju da je upravo to motiv više za Vlahovića da ostane u Italiji i produži borbu za najboljeg strelca. Jedni izvori kažu da bi on pristao da pređe samo u Juventus, a drugi da sebe vidi među Ljubičastima barem još šest meseci.

Bilo kako bilo, borba oko jednog od najboljih srpskih napadača samo nastavlja da se zahuktava. Sve ozbiljnije u trku ulazi Arsenal koji nudi bogatu platu u Londonu, a od ranije se zna da ga u svojim idejama gaji i Čolo Simeoene u Atletiku. Pominjali su se i Mančester siti i Bajern iz Minhena...

Verovatno trenutno niko ne zna da da tačan odgovor na to gde bi Vlahogol mogao da nastavi karijeru. Dok se čitava zavrzlama ne "raspetlja", njega čeka manji odmor od fudbala uz nadu da će se što pre oporaviti i vratiti postizanju golova.

Video: Rođendanska čestitka Dušana Vlahovića: Iz Firence za Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA