Junajted se sačuvao u poslednji tren: Rašford u 93. minutu doneo trijumf Đavolima, Vukovi se ne šale

Njukasl je na gostovanju Lidsu stigao do druge pobede u sezoni

  • 4
Markus Rašford Foto: Tanjug / AP

Neviđene muke je imao Mančester junajted danas na svom "Old Trafordu" protiv Vest Hema, ali je nekako uspeo da stigne do tri boda, vrlo važnih u borbi za mesto u Ligi šampiona. Upravo ovim trijumfom su Đavoli uspeli da preteknu Čekićare na tabeli na četvrtoj poziciji - 1:0 (0:0).

A odluka o pobedniku pala je tek u smiraj utakmice, odnosno u jednom od poslednjih napada u nadoknadi drugog poluvremena. Kada su svi pomislili da će meč biti završen bez pogodaka, pojavio se Markus Rašford u 93. minutu.

Našao se fudbaler Mančestera na pravom mestu nakon dodavanja Edinsona Kavanija i nije mu bilo teško da loptu smesti u nebranjeni deo mreže. Treba napomenuti da su za ceo meč Đavoli uputili samo tri šuta u gol.

Do vrlo vredne pobede je ovog popodneva stigao i Njukasl i to tek druge ove sezone, pošto je kao gost savladao sastav Lidsa minimalnim rezultatom - 0:1 (0:0).

Jedini gol postigao je dobro poznati Džondžo Šelvi u 75. minutu susreta, međutim taj pogodak i dalje nije "pogurao" Svrake van zone ispadanja.

U utakmici koja je potrajala gotovo pola časa više od ostalih zbog strašnog sudara glavama Matijasa Jensena i Rika Henrija, a potom i drona koji je nadletao stadion, ekipa Brentforda poražena je od Vulverhemptona - 1:2 (0:0).

Prvo poluvreme, kao što smo i nagovestili, odredila su dva prilično začuđujuća događaja, da bismo u drugom ipak videli golove. U vođstvo je prvi stigao Vulverhempton preko Žoaa Mutinja u 48. minutu, a Ivan Toni je u 71. minutu doneo poravnanje.

Konačan rezultat postavio je Ruben Neveš na asistenciju Mutinja samo sedam minuta kasnije. Ova pobeda produžila je niz nepobedivosti Vukova, koji sada zauzimaju osmo mesto sa samo četiri boda manje od četvrtoplasiranog Junajteda.

Video: Tadić: Dok Piksi nije došao nismo se uopšte bavili sobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA