≫ 

Spektakl u Madridu: Jedna od najboljih utakmica sezone, Atletiko sa dva gola u nadoknadi obrnuo Valensiju!

Slepi miševi su ispustili veliku, veliku šansu

  • 0
Atletiko Madrid

Foto: Tanjug / AP

Kakva utakmica na Vanda Metropolitanu! Taman kada se činilo da Atletiko gleda u novi poraz nakon skandalozno lošeg prvog poluvremena, kada su u 91. minutu imali naspram sebe 1:2, oni su pokazali zbog čega su jedan od "najluđih" timova Evrope. Sa dva gola u manje od 120 sekundi stigli su do preokreta protiv Valensije za potpunu ekstazu navijača - 3:2 (0:2)!

Teško je zaista prepričati sve ono što smo na ovoj utakmici videli. Prštalo je zaista na sve strane, veliki pritisak je bio nad fudbalerima Jorgandžija posle serije loših rezultata u poslednje vreme i može se reći da im je ovo večeras bilo potrebno.

Ovo im može preokrenuti čitavu sezonu.

Krenulo je užasno loše, da gore teško da je moglo. Musa je u 25. minutu doveo Valensiju u prednost nakon odličnog dodavanja Gedeša. Ionako "vatren" španski derbi, samo je dodatno dobio na ritmu.

 

Tek pred odlazak na veliki odmor, šok za sve na Vanda Metropolitanu. Umesto izjednačenja Atletika, videli smo drugi gol Slepih miševa. Duro je zatresao mrežu za potpuni muk, niko nije mogao da veruje šta se dešava.

 

Ali ne bi to bio Atletiko da barem ne pokaže onaj svoj delić borbenog duha. Uvertiru za sve ono što nas čeka napravio je u 64. minutu Kunja, kada je smanjio na 1:2. Mučio se Atletiko posle toga dugo, do nadoknade da postigne taj drugi gol...

 

A onda je sve eksplodiralo.

U prvom minutu nadoknade, Anhel Korea doneo je, tada se činilo, bod spasa svojoj ekipi. Niko nije ni pomišljao da nas samo 120 sekundi kasnije čeka još jedan veliki obrt.

 

Sada je Kunja bio u ulozi asistenta, a u 93. minutu Ermoso je pružio nogu i smestio loptu u nebranjeni deo mreže. Navijači samo što nisu uleteli na teren od radosti, a stručni štab Valensije goreo je od besa. Toliko da je glavni sudija krenuo da deli i crvene kartone.

 

Igralo se ukupno 100 minuta, nakon čega je sudija poslao igrače u svlačionicu. Svaki ljubitelj fudbala će reći - šteta, jer gledali smo jednu od zanimljivijih utakmica ove sezone u Evropi.

Video: Tadić: Dok Piksi nije došao nismo se uopšte bavili sobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA