Ilić hvalio napadača Čuke: Jedan od najtalentovanijih s kojima sam igrao u karijeri

Trener Čuke je najpre pohvalio tim posle prvog meča na pripremama, a zatim je biranim rečima govorio o Jovanoviću

  • 0
Saša Ilić Foto: Telegraf

Imao je trener Čukaričkog Saša Ilić razloga za zadovoljstvo odmah po dolasku na pripreme, pošto je njegov tim već drugi dan boravka u Antaliji pobedio Kuban iz Krasnodara rezultatom 1:0.

Pohvalio je Ilić skoro sve igrače koji su nastupali, imao je iodređene zamerke na pojedince, dok nije želeo  a se bavi isticanjem imena - iako je veliku pažnju privukao vezista Kristijan Belić koji je "zaključao" sredinu terena u prvom poluvremenu.

- Rezultat nije bio primaran, mada je lepo kada se dobije. Međutim, zadovoljan sam načinom kako smo izgledali. Odigrali smo utakmicu protiv Kubana sa dve ekipe, po poluvreme, i dosta dobro je to izgledalo. Ono čime sam najviše radujem jeste to što idemo ka tome kakav Čukarički bi trebalo da bude na proleće - rekao je Ilić i dodao:

- Ne volim nešto da izdvajam, sadovoljan sam kako je izgledala ekipa. Izuzev par igrača koji su morali bolje, ali to ćemo ostaviti za naše interne razgovore. U svakom slučaju, zadovoljan sam sa većinom. Izuzev tih par igrača koji su pravili neke određene greške koje ne treba da prave. Način na koji smo danas izgledali, gledajući koji je deo priprema, je dosta dobar.

Govorio je trener Brđana malo i o prelaznom roku, te priznao da je srećan što je Srđan Mijailović i dalje u klubu. Podsetimo, popularnog Mićka ove zime u svoje redove želi da dovede Partizan.

- Sad u ovom trenutku, mi imamo igrače sa kojima sam ja zadovoljan ukoliko ostanemo na okupu. Kao što sami znate, Čukarički živi od prodaje igrača. Ukoliko se desi da neko ode, da dođe dobra ponuda za klub, mi nećemo praviti probleme tom igraču. Onda, shodno odlascima videćemo i za dolaske.

- Postoji interesovanje Partizana za Srđana Mijailovića. On je izuzetno bitan šraf u našoj ekipi, pozitivan momak, fantastičan igrač. Ne znam dokle su odmakli ti pregovori, u svakom slučaju ja sam srećan što je on tu s nama.

Srđan Mijailović Vezista Čuke Srđan Mijailović Foto: Telegraf

Osvrnuo se Ilić i na napadača Đorđa Jovanovića koji je definitivno "najtraženija roba" kada je u pitanju njegov sastav.

- Bilo bi dobro da Jovanović ostane - rekao je Ilić kroz osmeh i dodao:

- Ja sam sa Đoletom igrao, sada ga i treniram. Ono što sam pričao pre nekoliko godina kada sam igrao s njim, to je jedan od najtalentovanijih napadača s kojima sam igrao u ne tako mojoj kratkoj karijeri. Malo je sredio glavu i očekujem puno od njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA