≫ 

Luda proslava na Tajlandu: Srbin dao gol u 97. minutu, pa skinuo šorts nasred terena

Ovako nešto nije viđeno na Tajlandu od Marija Đurovskog

  • 0
Nikola Komazec Printskrin: Twitter / enterchanman

Verovatno ne postoji lepši osećaj od postizanja gola u poslednjim minutima za pobedu ili izjednačenje svog tima. Nikola Komazec je to uradio za svoj klub na Tajlandu, postigao je golčinu u 96. minutu, a onda ga je proslavio na veoma lud način - skinuo je šorts i stavio ga na glavu.

Nije prvi put da neki Srbin radi ovako nešto, Mario Đurovski je uradio istu stvar kada je postigao gol, dobio je crveni karton, a to je postala legendarna proslava, o čemu možete čuti i u videu na kraju teksta.

Komazec je osim fudbalskih stopa Đurovskog nasledio i ove, pomalo neuobičajene. Kako god, ne sme se mnogo šta zameriti Komazecu, fudbaler iz Srbije je dobio loptu na nekih 20-ak metara, odapeo je "strelu" i naterao je golmana da je isprati pogledom samo, čime je svom klubu doneo remi.

Nikola Komazec ima 34 godine, u Srbiji se istakao kao fudbaler Hajduka iz Kule, da bi potom usledile mnogobrojne selidbe po Evropi, ali pretežno Aziji.

Igrao je na Tajlandu, u Libanu, Hong Kongu, Indoneziji, svratio je i do Egipta, a takođe je igrao i u Slovačkoj, Gruziji, Bosni i Hercegovini, Rumuniji... Sada nastupa za ekipu Ajutaja Junajteda.

Video: Najluđa proslava ikada u fudbalu i crveni karton: Mario Đurovski zbog nje nije pričao s Jokanovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA