≫ 

Pukla teška bruka Srbije, "šestica" Ukrajine za ispraćaj Orlova sa EP u futsalu

Sramotno izdanje

  • 18
Futsal reprezentacija Srbije, Strahinja Petrov,

Foto: MN Press

Futsaleri Srbije se opraštaju od Evropskog prvenstva. Oni su poraženi i u drugom kolu ovog takmičenja od Ukrajine i to sa ubedljivih 6:1, čime su zapečatili svoju sudbinu u Holandiji

Posle prve utakmice protiv Portugalije i sjajne borbe naših reprezentativaca, gde su vodili 2:0, pa su poraženi 4:2, niko nije očekivao ovako bledo izdanje protiv Ukrajine, pogotovo ako se uzme u obzir i imperativ pobede koji je Srbija imala na svojim plećima.

Možda je upravo taj imperativ i načinio ovo u ovom meču, možda samo Srbi nisu mogli da se izbore sa pritiskom, ali sada je kasno za to, pošto su praktično ovim porazom Orlovi ostali bez šansi za prolaz dalje. Postoje teoretske šanse, ali će one ostati nad pojmom "teorije".

 

Ukrajina je bolje otvorila utakmicu i povela je već u drugom minutu preko Cvarika. Samo četiri minuta kasnije, Kristijan Vasić je postigao autogol i već je bio bojazan u kom smeru će otići ova utakmica.

Do kraja poluvremena su Ukrajinci postigli još dva gola. Prvo je Abaškin dao gol u 15. minutu, da bi pet minuta kasnije precizan bio i Černjavski.

Drugo poluvreme nije bilo ni upola dinamično kao prvo, sve se desilo pri samom kraju, gde su pala još tri gola. Dva u mreži Srbije, dok su i Orlovi postigli utešni gol.

Šteta za Srbiju, ali Ukrajina je bila mnogo bolja.

Video: Partizan poveo protiv Crvene zvezde posle velikog kiksa golmana Dišljenkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Миле

    23. januar 2022 | 16:15

    Разочарали су наши футсалери , али је још мучније било слушати коментатора РТС-а и његов акценат и нагласак !

  • Goran Stankovic

    23. januar 2022 | 17:27

    U NASEM TIMU NE POSTOJI KLASA IGRAC ZA VELIKA TAKMICENJA SRAMOTA JE DA JEDNI TE ISTI IGRACI KOCIC ORSIC . RAKIC A POSEBNO STRUCNI SAVET TJ. SELEKTOR NEMOGU DA VIDE KOLIKO SMO SPORI I SUPLJI. MI SMO NAJSLABIJA REPRRZENTACIJA NA TURNIRU I ZATO JE NAJBOLJE DA ODMAH SMENE SELEKTORA A VELIKIM IGRACIMA DA SE ZAHVALIMO I DA KRENE NEKA DRUGA MLADJA SELEKCIJA NA TURNIRIMA . ZNAM DA SE NISTA NECE PROMENITI JER JE TO MAFIJA U FUTSALU I SVI TO ZNAJU SAMO CUTE .

  • Vlado

    23. januar 2022 | 17:24

    Futsal je uznapredovao a mi smo na nivou fora sa seoskih turnira gdje to više ne prolazi ni protiv Malte a kamoli iole ozb reprezen. Izgledamo toliko nespremno da nas je teško gledati kako se mučimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA