Košmarno veče za Rajkovića na Parku prinčeva: PSŽ do vrha napunio mrežu srpskog golmana, prvi gol Ramosa

Ubedljiv poraz Remsa na gostovanju u prestonici Francuske

  • 1
Predrag Rajković Foto: Marko Jovanović

Posle solidnih partija u poslednje vreme, očekivalo se da ekipa Remsa u Parizu pruži barem dostojan otpor vodećem PSŽ-u. Međutim, ekipa za koju nastupa srpski golman, Predrag Rajković pretrpela je katastrofu, pošto su im moćni Sveci podelili pravu fudbalsku lekciju - 4:0 (1:0).

Dominacija PSŽ-a bila je očita od početka do kraja. Za razliku od nekih poslednjih kola kada su umeli da se "zagrcnu" u prvenstvu Francuske, ovoga puta su Parižani na svom stadionu odigrali zaista odlično i zasluženo su došli do sva tri boda.

Nije delovalo da će Rajković toliko puta vaditi loptu iz mreže posle prvog poluvremena. Tek u 44. minutu je Marko Verati uspeo da slomi žilave goste i da nagovesti da će PSŽ večeras osvojiti tri boda.

To je potvrđeno u nastavku, pošto je sredinom drugog poluvremena usledio pravi "potop" gostiju. Prvo je mrežu u 62. minutu zatresao Serhio Ramos prvi put u dresu PSŽ-a, potom je pet minuta kasnije sam sebi loptu u mrežu smestio Vu Faes, a u 75. minutu se i Danilo na dodavanje Kilijana Embapea upisao u strelce.

Treba na sve to nadodati da je moćni trio PSŽ-a koji čine Nejmar, Embape i Mesi večeras bio "osakaćen". U startnoj postavi našao se samo Francuz, Argentinac je ušao sa klupe, dok je Brazilac bio povređen i propustio je ovaj dvoboj.

PSŽ je uz novu pobedu došao do 53 osvojena boda, što je ukupno 11 više od Nice na drugom mestu. Sa druge strane, Rems još ne može baš tako mirno da spava, jer ima samo pet bodova više od Meca koji je u zoni ispadanja i trenutno se nalazi na 14. poziciji.

Video: Tadić: Dok Piksi nije došao nismo se uopšte bavili sobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    23. januar 2022 | 22:54

    Pa sta, nije to nista to je isto da stojis na strelistu dok pucaju u tebe i molis Boga da te ne pogode...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA