≫ 

Problem za Komorska Ostrva: Na golu igrač iz polja, iako im je golman negativan na test

Nastavljaju se neverovatne situacije na Afričkom kupu nacija

  • 0
Komorska Ostrva, Salim Ben Boina

Foto: Tanjug / AP

Reprezentacija Komorskih Ostrva večeras od 20 časova igra protiv Kameruna u okviru osmine finala Afričkog kupa nacija što predstavlja veliki uspeh za tu državu, ali će na tom meču biti značajno oslabljeni.

Komorska Ostrva su napravila ogromno iznenađenje savladavši reprezentaciju Gane sa 3:2 u poslednjem meču grupne faze takmičenja i tako ostavili selekciju Milovana Rajevca bez nokaut faze. Ipak na tom meču desio se i veliki peh za Komore.

Prvi golman Salim Ben Boina zadobio je povredu ramena na utakmici protiv Gane, pa je za njega turnir završen. Da stvar bude gora po reprezentaciju za koju nastupa El Fardu Ben druga dvojica golmana su pozitivna na korona virus, odnosno jedan je bio pozitivan sve do danas.

Ali Ahamada je dobio negativan test na korona virus u ponedeljak ujutru, ali za sada nije dobio dozvolu da igra jer je Afrička fudbalska konfederacija u nedelju uputila pismo reprezentacijama sa spiskom fudbalera koji ne mogu da igraju utakmice osmine finala zbog korona virusa.

 

To znači da će Komorska Ostrva večeras nastupiti sa fudbalerom iz polja na golu, iako imaju spremnog golmana. Oni su uložili žalbu i čekaju odluku s velikom nadom da će Ahamadi biti dozvoljen nastup, jer bi u suprotnom bili bez gotovo ikakve šanse protiv svakako favorizovanog Kameruna.

Čudne stvari se dešavaju na ovom Afričkom kupu nacija, pa ne treba nikog da začudi ako dođe do promene i u poslednjim trenucima pred meč Ahamadi bude ipak dozvoljen nastup.

Video: Larisa Rikelme diže temperaturu u Novoj godini: U mini bikiniju se uvija i trese pozadinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA