≫ 

Osvajač 4 Lige šampiona šetao ulicama Rima, niko ga nije prepoznao

Svi se pitaju da li je Marselo u poseti turistički ili zbog potencijalnog posla

  • 1
Marselo, Real Madrid Printskrin: Instagram/claricealves

Legendarni brazilski defanzivac Marselo doputovao je sa svojom suprugom u Rim, što je italijanskim medijima bio alarm da se odmah zapitaju da li je u pitanju romantični izlet ili dolazak kako bi se dogovorio potencijalni transfer!

Iako je u Realu do 2007. godine, Marselo ove sezone nije u planovima Karla Anćelotija i rastanak Brazilca i "kraljevskog kluba" sasvim je izvestan. Ako ne sada na zimu, onda definitivno na leto.

Međutim, ono što su mediji u Italiji primetili jeste i tod a Marsela praktično niko nije prepoznao dok je sa suprugom šetao ulicama Rima. Barem se tako da naslutiti ako se pogleda njegov Instagram stori...

Pomalo i iznenađujuće, jer je u pitanju fudbaler koji je sa Realom osvojio četiri titule prvaka Evrope, dok na svom kontu ima još 19 trofeja sa Madriđanima.

Doduše, dok je sa suprugom šetao između "Piazza di Spagna" i posete Panteonu, Brazilac je na sebi imao crne naočare i masku - što je donekle možda "zbunilo" masu na ulici.

Video: Džekova žena pevala na ulicama Rima hit iz filma Toma: Edin se pravio se da je ne poznaje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strelac

    24. januar 2022 | 19:41

    Ima masku i naočare. Kako da ga prepoznaju. Ako nije sarkazam u pitanju, ova korona, deluje na mozak više nego na bilo koji drugi organ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA