≫ 

Komedija na KAN: Benov saigrač trakom lepio broj na leđima, Komori sa levim bekom na golu

Pritom su u 7. minutu ostali sa igračem manje

  • 3
Chaker Alhadhur Foto: Profimedia/Kenzo Tribouillard/AFP

Ovogodišnji Kup afričkih nacija definitivno će ostati upamćen kao jedna od najbizarnijih zbog svega što se dešavalo na njemu, a poslednja bizarnost svakako je vezana za reprezentaciju Komorskih Ostrva koji su meč osmine finala počeli bez golmana.

Naime, Komori su imali problema sa koronom koja je pokosila golmane i morali su za mesto među stativama da prijave levog beka Ažaksioa Šakera Alhadura.

U međuvremenu je Ali Ahmada, jedan od golmana, dobio negativan test, ali je već bilo kasno da se nađe u protokolu za duel sa Kamerunom koji je u 29. minutu tek postigao vodeći pogodak. I to sa igračem više, jer je Abdu već u 7. minutu isključen.

Što se tiče nesrećnog Alhadura, on ništa nije mogao da učini kod šuta Ekambija. A osim po tome što je branio, ostaće upamćen i zato što je trakom lepio novi broj tri preko svoje "šesnaestice." Vredi pomenuti i to da je prvo poluvreme igrao i napadač Crvene zvezde El Fardu Ben.

Chaker Alhadhur Foto: Profimedia/Kenzo Tribouillard/AFP

Video: Ben o novom ugovoru sa Zvezdom: Najpre se nasmejao, a onda pomenuo Terzića!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pex

    24. januar 2022 | 22:00

    Igrac na golu, sa 10oricom od 7. Minuta kao malena drzava prptiv ozbiljnog kameruna i na kraju 1-2, svaka cast za srce !

  • N4

    24. januar 2022 | 21:48

    Ben je igrao celu

  • koloradovac

    24. januar 2022 | 22:05

    sta ocekivati nego komediju kad je neko iz zvezde na terenu...kolorado skola koju je ben prosao u bg...cirkusanti iz rupcage

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA