Legendarni italijanski stručnjak poručio: Vlahović ima sve, bio bi pravi izbor za Juventus

Srpski napadač se veoma ceni u Italiji

  • 0
Dušan Vlahović

Foto: Marko Jovanović

Legendarni italijanski fudbalski trener Fabio Kapelo govorio je veoma pohvalno o srpskom napadaču Dušanu Vlahoviću i istakao da bi on bio pravo pojačanje za ekipu Juventusa.

Ugledni italijanski list ''Gazeta delo Sport" izašao je u ponedeljak s ekskluzivnom informacijom da je postignut dogovor između Vlahovića, Fiorentine i Juventusa. Kako su oni preneli Fiorentina bi trebalo da dobije 60 miliona evra, još 10 kroz eventualne bonuse, dok bi godišnja plata srpskog napadača iznosila sedam miliona evra.

Svoj komentar na eventualni prelazak nekadašnjeg fudbalera Partizana u redove torinskog velikana dao je i Fabio Kapelo, nekadašnji fudbaler i trener Juventusa.

- Vlahović bi s obzirom na godine i tehničke veštine bio pravi čovek i za ovaj trenutak i za budućnost: on ima sve. Vlahović je trenutno najzanimljiviji igrač italijanskog fudbala. Bio bi odličan izbor za Juventus – istakao je Kapelo.

 

 

 

Video: Rođendanska čestitka Dušana Vlahovića: Iz Firence za Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA