≫ 

Roberto Manćini vratio "nestašnog momka" u reprezentaciju

Povratak među Azure nakon više od tri godine

  • 4
Mario Baloteli

Foto: Tanjug/AP/Gian Ehrenzeller/Keystone

Mario Baloteli, jedan od najkontroverznijih fudbalera današnjice, uvršten je na spisak Roberta Manćinija za reprezentativno okupljanje Italije od 26. do 28. januara. To je sigurno velika vest za Balotelija, koji je krajem novembra dao izjavu u kojoj je istakao da bi ''peške krenuo za Italiju ukoliko usledi poziv Manćinija''.

Manćini je objavio spisak od 35 igrača za predstojeće okupljanje Azura od 26. do 28. januara, u sklopu priprema za utakmicu protiv Severne Makedonije 24. marta u Palermu u okviru plej-ofa za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022, a među njima našlo se i ime ''Super Marija''.

Baloteli trenutno igra u Turskoj za ekipu Adana Demirspora. Njegov klub je jedno od najprijatnijih iznenađenja ovosezonskog turskog prvenstva, pošto se nalazi na četvrtom mestu na tabeli, a Baloteli je tome doprineo sa osam golova i tri asistencije.

Sada već 31-godišnji fudbaler nekada je važio za jednog od najtalentovanijih, ali i najboljih napadača sveta. Saradnju sa Manćinijem imao je i kada je u pitanju klupski fudbal pošto su zajedno sarađivali u Interu i Mančester sitiju.

Poslednji meč u dresu Italije Baloteli je odigrao 28. maja 2018. godine u prijateljskoj utakmici protiv Saudijske Arabije, a na ukupno 36 odigranih utakmica za nacionalni tim Baloteli je postigao 14 golova.

 

Video: Prozivanje Engleza, lupanje leda o glavu, autobus u transu i moćno pevanje italijanske himne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realni

    24. januar 2022 | 21:39

    Ako je Mario zar nije onda... citiram.. naslo se i ime super Maria? Kakvo bre vise J?

  • Pele

    25. januar 2022 | 08:58

    Greška je bila da ga nisu zvali neko vreme. To je aktuelno jedan od najboljih napadača.

  • Lord

    25. januar 2022 | 11:54

    Ovaj cistokrvni Italijan...🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA