≫ 

Ponoćna bomba u Italiji: Vlahović se seli u Juventus, Fjorentina pristala na 67.000.000 evra!

Ovu vest prenose mnogobrojni italijanski portali

  • 10
Dušan Vlahović

Foto: Tanjug/AP

Velike vesti ove večeri stižu iz Italije. Još tokom dana pojavile su se određene spekulacije oko prelaska Dušana Vlahovića u redove Juventusa, a samo što je prošla ponoć italijanski mediji počeli su da prenose da je sve - gotovo!

Prvo su to objavili na Sport Italiji, a onda su i svi ostali mediji sa "Čizme" krenuli da ređaju vesti o prelasku najboljeg srpskog napadača u Seriji A u ovom momentu među crno-bele. Fjorentina je pristala na sumu od 67.000.000 evra, a uz to će dobiti i 3.000.000 evra kroz bonuse.

Viola se odlučila da za nešto manje nego što je planirala proda Vlahovića, pošto je prvo namenila cifru od 80.000.000 evra. Međutim, kako niko nije želeo da pristane na toliku sumu, a zimski rok se bliži kraju, ovaj klub se odlučio na radikalan potez.

Da je Vlahović kojim slučajem među Ljubičastima ostao sve do leta, jasno je da bi mu se i cena prepolovila, jer bi to bio posledji trenutak za Fjorentinu da nešto zaradi od svog maestralnog napadača. Ovako, ne mogu biti nezadovoljni pomenutom cifrom.

Klub sa "Artemio Frankija" je prvobitno odbio ponudu Juventusa koja je glasila na 30.000.000 evra uz Dejana Kuluševskog. Kada je to odbijeno, Stara dama je krenula u totalnu ofanzivu i uspela je da od ljutog rivala uzme srpskog zlatnog dečka.

 

O čitavom transferu oglasio se i poznati novinar Fabricio Romano, koji tvrdi da će dogovor biti finalizovan u narednim satima i da će se klubovi uskoro i zvanično oglasiti.

Video: Rođendanska čestitka Dušana Vlahovića: Iz Firence za Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA