Sneg u Antaliji poremetio planove Čukaričkog, popodne "voljno" i zbog Zvezde

Brđani su u utorak ujutru morali da ostanu u hotelu, dok su dodatno slobodno vreme popodne zasluženo dobili. Taman i da stručni štab "skokne" i odgleda prijateljski meč srpskog šampiona

  • 0

Pobegli su fudbaleri Čukaričkog od niskih temepratura i snega u Beogradu kako bi se spremali za prolećni deo sezone u Superligi, ali ih je isti, na kraju, dočekao i u Antaliji!

Naime, peti dan boravka Brđana u Turskoj osvanuo je u pahuljama snega koje su vijorile kroz sumorno jutro - te otuda i ne čudi što je prepodnevni trening otkazan.

Barem onaj na terenu, jer su izabranici Saše Ilića dobili drugačija zaduženja i vreme posle doručka provešće u teretani gde će raditi u dve grupe.

Čuka u utorak neće imati ni popodnevni trening, jer su fudbaleri dobili voljno od Ilića koji je imao u planu da sa svojim stručnim štabom "skokne" do terena "Kalista" gde će Crvena zvezda od 17 časova po lokalnom vremenu igrati prijateljski meč sa Mariborom.

Upravo je Zvezda prvi rival Čukaričkog na otvaranju prolećnog dela šampionata, dok će Brđani svoj drugi meč u Turskoj odigrati u sredu popodne protiv slovenačke Mure.

Prvi duel na pripremama Brđani su rešili u svoju korist tako što su golom Nikole Čolića minimalnim rezultatom dobili Kuban iz Krasnodara.

- Malo su noge bile “teške”, igrali smo dan posle puta, ali smo zadovoljni i igrom i rezultatom. Kod gola, Kristijan Belić je poslao dugu loptu, bilo je dosta odbitaka, lopta je u jednom trenutku došla do mene, bio sam u dobroj poziciji, gađao drugi ugao i pogodio - objasnio je vezista svoj pogodak.

Video: Sneg koji je u subotu tokom noći pao u delovima Grčke nije zaobišao ni ostrvo Evija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA