≫ 

Arsenal našao zamenu za Vlahovića: Stiže drugi Srbin od 60 miliona evra?

Doduše, toliko je vredeo prilikom poslednjeg transfera

  • 10
Luka Jović, Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Sve je izvesnije da Dušan Vlahović nastavlja karijeru u Juventusu već ove zime, a očekuje se da dogovor bude kompletiran u narednih nekoliko dana.

Vlahovićeva želja je bila da karijeru nastavi upravo u Juventusu, iako mu to može doneti određene probleme, jer su navijači Fiorentine već počeli da mu prete i pišu skandalozne transparente, pošto im je Juve najomraženiji rival.

Najboljeg strelca Serije A silno je želeo i Arsenal, ali je on odlučio da ostane u Italiji i obuče crno-beli dres. Mikel Arteta se sada okreće rezervnim opcijama, a kako prenose engleski mediji, jedna od opcija je takođe Srbin - Luka Jović.

Jović je svojevremeno od strane Reala plaćen 60 miliona evra kada je prešao iz Ajntrahta, ali se na Santjago Bernabeu nije snašao i nalazi se u senci Karima Benzeme sve vreme.

Real i Arsenal imaju dobru saradnju i nekoliko realizovanih transfera poslednjih godina, a "kraljevski klub" je spremen i da Jovića ustupi "tobdžijama" na šestomesečnu pozajmicu uz mogućnost otkupa.

Nema sumnje da bi i Joviću verovatno prijala promena sredine, jer je teško očekivati da će pored ovako raspoloženog Benzeme dobiti pravu priliku u Real Madridu, dok sa druge strane, Arsenal kuburi sa napadačima, a takođe je i u problematičnoj situaciji sa Pjerom Emerikom Obamejangom, pa bi srpski reprezentativac na Emirejtsu imao mnogo više prostora.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    25. januar 2022 | 13:13

    Ostace upamcen po tome da je uzeo Realu i Arsenalu ogroman novac,pri tome se nije ni oznojio i potrudio da ih"opravda",kada bude istekao ugovor sa Arsenalom(Real) njegova karijera ide u"rikverc" i tesko da ce zaigrati u nekom iole malo ozbiljnom timu

  • Neleknelevienna

    25. januar 2022 | 14:15

    Msm da su navijaci Arsenala jedva cekali ovu vest;)

  • Kako da ne

    26. januar 2022 | 08:48

    Baš će dati 60mil za igrača van forme i sa upitnom željom da ozbiljno trenira! Ispred nosa im ne Mitrović koji ne želi da se seli iz Londona i koji je isključivo uato ostao u Fulamu. Verujem da njega mogu uzeti za 25 miliona na kraju sezone!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA