Stanojević zadovoljan prvom pripremnom utakmicom, otkrio zašto je Vujačić igrao 90 minuta

Uspešan početak 2022. godine za Partizan

  • 6

Video: Stanojević: Promašili smo mnogo šansi, moglo je bolje

Fudbaleri Partizana savladali su Tikveš rezultatom 2:1 u prvoj pripremnoj utakmici na pripremama u Turskoj, a trener Aleksandar Stanojević zadovoljan je izdanjem svoje ekipe u prvom meču u 2022. godini.

Kako to obično i biva na pripremnim utakmicama, Partizan je odigrao dva poluvremena sa različitim sastavom, a jedino je štoper Igor Vujačić proveo svih 90 minuta na terenu, objasnio je Stanojević i zašto.

- Samo je Vujačić igrao 90 minuta jer nismo imali dovoljan broj igrača. Bilo je promenljivo, malo dobre igre, malo lošije, što je normalno za ovaj period. Dosta šansi smo promašili, imali neke greške u osnovnim pasovima, što je normalno za ovaj period, tako da polao ulazimo u ritam - započeo je šef stručnog štaba crno-belih.

Zadovoljan je Stanojević izdanjem svoje ekipe. Imao je Partizan dosta šansi za pogodak, dok na drugoj strani Tikveš nije stvorio nijednu.

- Generalno sam zadovoljan da smo odradili korektnu utakmicu, imali smo dosta šansi koje smo mogli da iskoristimo. Moram da budem zadovoljan što protivnik nije imao nijednu šansu, gol su postigli iz penala što je bio plod naše greške, ali u svakom slučaju sve je to bilo dobro - zaključio je Aleksandar Stanojević.

Naredni rival Partizana trebalo bi da bude turski Bašehšehir (čeka se zvanična potvrda) i taj meč se igra 29. januara od 15 časova po našem vremenu.

Video: Rikardova pirueta za preokret protiv Tikveša: Zimska pauza ga nije omela u formi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smederevac

    25. januar 2022 | 17:44

    Lutovac ,Lola,Holender,Jovic ,Terzic i Pavlovic -sto pre ih negde udomiti -ocajni ,bezidejni ,amaterski -strasno je bilo i za gledanje .

  • mito

    25. januar 2022 | 16:25

    Ma nije njega briga za srpski koeficijenat a ni mene za njega i negove tudjmanove jugoslovene

  • Дража

    25. januar 2022 | 16:17

    Човек звани 'нормално за овај период " 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA