≫ 

Kristijan Eriksen ponovo na terenu: Vratio se tamo gde je započeo seniorsku karijeru

Za sada danski repezentativac samo trenira s holandskim velikanom

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Danska - Finska

Foto: Tanjug/AP

Lepe vesti stižu nam iz Holandije, Kristijan Eriksen ponovo na terenu. Fudbaler zbog kog je stalo Evropsko prvenstvo uspešno se oporavio i vratio treninzima. Dok ne pronađe novi klub treniraće sa mladom ekipom Ajaksa.

Na meču prvog kola grupne faze Evropskog prvenstva danski reprezentativac je kolabirao na terenu, a scene sa tog susreta delovale su jezivo. Niko nije znao da li je Eriksen uopšte i živ, a nakon što se sve dobro završilo, fudbaleru je ugrađen defibrilator i dobio je zeleno svetlo za povratak na teren.

Iako je imao ugovor sa Interom, Eriksen nije mogao da ostane u tom klubu jer italijanski propisi ne dozvoljavaju fudbalerima koji imaju ugrađen defibrilator da se profesionalno bave fudbalom, pa je usledio sporazumni raskid saradnje, a Danac trenutno traži klub.

U tome mu pomaže Ajaks, njegov prvi profesionalni klub, sa kojim će Eriksen trenirati sve dok ne pronađe novi angažman. U prethodnom periodu spekulisalo se da bi karijeru mogao da nastavi upravo u Ajaksu, ali i u Brentfordu. Inače Ajaks u svojim redovima već ima fudbalera koji igra uprkos tome što ima ugrađen defibrilator, a u pitanju je Dejli Blind.

 

Video: Larisa Rikelme diže temperaturu u Novoj godini: U mini bikiniju se uvija i trese pozadinom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA