Stanković nakon remija sa Mariborom: "Takmičarska utakmica, oduševili su me omladinci"

Zadovoljan je šef struke crveno-belih pristupom mladih fudbalera

  • 9
dejan stanković

Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno na startu priprema u Turskoj protiv Maribora, a svoje utiske izneo je Dejan Stanković.

On je zadovoljan tempom utakmice, ali i mladim fudbalerima Crvene zvezde za koje kaže da imaju samopouzdanje i drskost. Takođe je rekao i da je video na koje stvari treba da se obrati pažnja u nastavku priprema.

- Drago mi je što je utakmica bila takmičarska, a nama prva posle jakog perioda. Dosadno je da pričamo koliko smo radili. Zadovoljan sam, obradovala su me deca koja su ušla. Dosta drskosti i samopouzdanja. Nije lako, i oni izlaze iz teškog rada. Bilo je dobrih stvari, ali i stvari koje moramo da popravimo. Videli smo stvari koje mogu da se isprave, a ne maskira ih umor - započeo je Stanković.

Još jednom je istakao koliko je zadovoljan onim što je video od mladih fudbalera Zvezde.

- Što se tiče dece, nema tu šta da se kaže. Dosta njih dolazi iz omladinaca, treba im samo dati samopouzdanja, da se opuste i da greše - da vide kako to nije strašno. Oduševili su me, znaju oni šta je Crvena zvezda - pohvalio je Stanković mlade fudbalere.

Neizostavan je bio i komentar o učinku Ohija, koji je danas postigao i prvenac u dresu Crvene zvezde.

- Dao je gol, radio je ono što smo tražili. Dobićemo dosta, zadovoljan sam. Dobio je jedan udarac danas, ali bilo je dogovoreno da neko igra 45, a neko 60 minuta - zaključio je Dejan Stanković.

Video: Prvenac Ohija u Zvezdi posle 29 minuta u crveno-belom dresu: Hladnokrvno kroz noge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Terza

    25. januar 2022 | 22:22

    Dovedi Spaica da igra umesto Pankova!!!

  • VASKE

    25. januar 2022 | 19:25

    VOLE BI DA GRESIM ALI MISLIM DA NIKAKAV TRENER SI TI. AKO NE VTATIS ZA POMOCNIKA MILOSA MILOJEVICA OD ZVEZDINE IGRE NEMA NISTA, BICE SVE MANJE PUBLIKE NA STADIONU.

  • ika

    25. januar 2022 | 19:19

    Stankovicu! Nikad ti neces da napravis dobru i efikasnu ekipu, jednostavno neznas. Ja igram solidno Sah, nije dovoljno znati pomarati figure treba tu mnogo vise, tako je i u fudbalu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA