Bivši Partizanov đak ima novu sredinu, vraća se u Izrael posle epizode u Južnoj Koreji

Moglo bi se reći da je ovo korak unapred

  • 0
Matija Ljujić

Foto: MN press

Matija Ljujić ima iza sebe veoma zanimljivu i interesantnu karijeru, igrao je u Srbiji za Rad i Teleoptik kada je odlučio da se otisne izvan granice Srbije. Sada je vreme za novo fudbalsko poglavlje, pošto je postao fudbaler Hapoela iz Haife.

Sada već iskusni Ljujić (28) iza sebe ima bogatu karijeru prošaranu igranjem u inostranstvu. Počeo je karijeru u Partizanu, gde je prošao mlađe selekcije, pre nego što je zaigrao za Teleoptik.

Potom su usledile selidbe u Mladost iz Lučana i Rad, odakle je i otišao "preko". Prvi inostrani klub je bio Žalgiris, odakle odlazi u daleku Australiju i ekipu Velington Finiksa. 

Odatle se vraća u Evropu i ekipu Belenenseša, pa je došao na red i prvi izlet u Izraelu i ekipi Bnej Jahude. Tada je usledio poziv iz Južne Koreje i ekipe Gangvona, gde je proveo prethodnih godinu dana. Konačno, došao je poziv iz Hapoela iz Haife, što Ljujić nije mogao da odbije.

Ljujić je u dosadašnjoj karijeri odigrao 294 mečeva, postigao je 27 golova i imao je dve asistencije manje.

Video: Stanojević: Promašili smo mnogo šansi, moglo je bolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA