Nikad jači Proleter: Kuzmanović doveo novo pojačanje, stigao i bivši štoper Partizana

Na "Slanoj bari" će se igrati veoma dobar fudbal na proleće

  • 2
Marko Jovanović, FK Partizan

Foto: MN Press

Nije dugo bez kluba bio Marko Jovanović, samo četiri dana posle prekida saradnje sa ekipom Borca iz Banjaluke, štoper je postao novi fudbaler Proletera iz Novog Sada.

Fudbaler je s gorepomenutom ekipom Proletera potpisao ugovor na godinu dana i već je stigao u Tursku kako bi se priključio svojim novim saigračima, te kako bi se svi zajedno što bolje pripremili za prolećni deo sezone.

Inače, Jovanović (33) je prošao sve omladinske selekcije Partizana, da bi kasnije dobio i prekomandu u prvi tim, s kojim je osvojio četiri titule, četiri Kupa Srbije, dok je sa crno-belima igrao i u grupnim fazama Lige šampiona i Lige Evrope. 


Pored Partizana, u kome je odradio dva "mandata" kao prvotimac, branio je boje poljske Visle iz Krakova, Voždovca (takođe u dva navrata), izraleske Bnej Jehude iz Tel Aviva, grčke Larise, na posletku i pomenutog Borca iz Banjaluke.

Kao igrač ovakvog imena i renomea, dobio je dosta ponuda iz Superlige, ali je očigledno najupornija bila ekipa Proletera iz Novog Sada, na čelu sa novim sportskim direktorom Zdravkom Kuzmanovićem. Kada se sve sabere i oduzme, dobar posao je napravila ekipa sa "Slane bare".

Video: Stanojević: Promašili smo mnogo šansi, moglo je bolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !

    27. januar 2022 | 17:31

    Sramotno, oni ce da se bore za evropu, nemaju ni svoj stadion, koriste stadion Vojvodine za utakmice u nasoj ligi...

  • Дража

    27. januar 2022 | 17:19

    Ког имена? Ког реномеа? 😂 Најјачи клуб у ком је играо је Лариса! 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA