≫ 

"Ej, kakva ruka? Pa ne igramo u pare": Saša Ilić ljut na klupu Mure, skočio da brani Čuku

Iznerviralo je trenera Brđana to što su sa klupe slovenačkog tima uzvikivali da je bio penal, u situaciji kada je bilo jasno da od toga ništa nema

  • 1
Saša Ilić

Foto: FK Čukarički

Trener Čukaričkog Saša Ilić bio je revoltiran na klupu Mure u finišu meča pomenuta dva tima na pripremama u Antaliji (1:1), te nije mogao da izdrži da im ne odgovori kako bi zaštitio svoj tim.

Naime, Igrao se 89. ili 90. minutu kada je Mura imala svoju poslednju akciju. Šut jednog od rezervnih fudbalera izblokiran je u kaznenom prostoru od strane defanzivca Brđana, ali su sa klupe slovenačkog šampiona odmah skočili i vikali "ruka, ruka, ruka."

Zasmetalo je to Iliću, pogotovo jer je sudija bio na nekoliko metara od mesta događaja, i s razlogom je podviknuo:

- Ej, kakva ruka?! Kakva ruka?! Pa ne igramo u pare - aludirao je Ilić da su ovo pripreme i da nema potrebe da se vrši pritisak na sudiju, pogotovo što je sve bilo čisto.

Nije Ilić mogao lako da pređe preko toga, čak se i glavni trener Mure, Damir Čontala uključio u pokušaju da smiri situaciju, da bi trener Čuke na kraju meča prvi prišao klupi rivala, srdačno se pozdravio sa svima i još jednom "podvukao" da je sve bilo regularno.

I sa klupe Mure su takođe pritrčali da pruže ruke Iliću i ostatku stručnog štaba, kao da su i sami shvatili da su možda malo prenaglili. Inače, gol za Čuku je postigao napadač Marko Rakonjac, dok je sa tri odbrane za nepunih 60 sekundi u junaka izrastao Nemanja Belić.

Video: Sneg iznenadio Čukarički u Antaliji: Pobegli od njega iz Srbije, a on ih dočekao na bazenima Turske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA