≫ 

Barsa će napadati na mišiće: Rmpalija iz Engleske vraća se na velika vrata u Kataloniju

Traore pristao, sad je Barsi videti šta će sa Dembeleom od čijeg statusa zavisi i transfer reprezentativca Španije

  • 3
Arsenal, Volverhempton Foto: Tanjug/AP

Napad Barselone bi uskoro mogao da bude baziran na hrpi mišića oličenoj u snažnom Adami Traoreu (25) koji je na putu povratka kući - u Kataloniju.

Napadač Vulverhemptona je sa upravom kluba još početkom januara dogovorio povratak u klub u kojem je proveo maltene čitav svoj razvojni put. Tamo je i rođen, u mestu Hospitalet Ljobregat, pa mu se ponuda Barse učinila kao savršena u ovom trenutku, nešto što se ne odbija.

E sad, pitanje je samo kada bi se transfer realizovao - u januaru ili u junu.

To će zavisiti od statusa Usmana Dembelea koji je "nit tamo, niti vamo" sa Barselonom, koja mu traži novo "uhlebljenje" i ako ga nađe, to će značiti i momentalno "zeleno svetlo" za Traorea, piše katalonski Sport.

U slučaju da Dembele ostane u klubu, transfer španskog reprezentativca iz Vulverhemptona bi se odložio za jun, kada bi Barsa i definitivno rešila pitanje svih pitanja, a to je problem koji ima sa Dembeleom.

A problem je taj što je u startu kiksnula samom činjenicom da je angažovala igrača za 100 miliona evra, a ovaj nije pokazao ništa, ili gotovo ništa. Dve strane su ne tako davno izrazile želju da ipak nastave saradnju, međutim prepreka su bili visoki zahtevi Francuza koje klub u ovom trenutku nije spreman da plati.

Sa druge strane, Traore je pristao na smanjenje plate u odnosu na onu koju ima u Vulverhemptonu, a sve kako bi opet bio deo kluba u kom je odrastao.

Do kraja januarskog prelaznog roka ostalo je vrlo malo vremena i narednih dana biće jasno da li će doći do realizacije ovog posla.

Video: Spektakularna koreografija navijača Barselone pre početak El Klasika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    27. januar 2022 | 13:11

    На шта је спао онакав клуб...

  • Nenad

    27. januar 2022 | 16:05

    Za sredinu tabele bolji im ne treba !!!

  • Nenad

    27. januar 2022 | 17:41

    Kog ce jadni da napadaju dao u sezoni 1 gol eeeeeeejjjjj jedan......na 20 utakmica....zelim im da i kod njih da 2 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA