≫ 

Uvređeni Ronaldo blokirao "Transfermarkt" zbog vrednosti koju su mu dodelili

Portugalac je sebe cenio više nego moderatori poznatog sajta

  • 3
Kristijano Ronaldo, Portugal - Srbija Foto: ÁLvaro Isidoro / Zuma Press / Profimedia

Jedan od najrelevantnijih sajtova za praćenje aktuelne vrednosti fudbalera jeste nemački sajt ''Transfermarkt'', ali prema mišljenju Kristijana Ronalda to i nije baš tako.

Kada je pomenuti sajt objavio 11 najboljih fudbalera čiji je agent Žorž Mendeš, Ronaldo se uvredio njihovom objavom, i to ne jer nije bio član te postave. Kristijano je bio najskuplje procenjeni klijent portugalskog agenta, sa vrednošću od 75 miliona evra. Ipak, Ronaldu se to nije svidelo, mislio je da vredi više, pa je na kraju čak i blokirao instagram stranicu ''Transfermarkt-a''. Šta se tačno desilo objasnio je moderator pomenutog sajta.

- Imali smo taj najskuplji tim Mendešovih igrača i mislim da smo na Instagramu postavili listu deset najvrednijih sa preko 33 godine. On je bio na prvom mestu, ali javio se i rekao da bi trebalo da vredi mnogo više - objasnio je Kristijan Švarc oko čega je nastala zabuna.

- Prvo je poslao poruku našim kolegama na društvenim mrežama. Oni su mu odgovorili, objasnili kako se vrednost obračunava i zbog čega je tolika kolika je. Onda su mu skrenuli pažnju da je u kategoriji igrača preko 33 godine najskuplji. Da je broj jedan. Ali odgovor ga nije zadovoljio. Samo nam je poslao neke smajliće i blokirao nas - zaključio je Švarc.

U tom momentu, Kristijano Ronaldo je po procenama ovog sajta vredeo 75 miliona evra, dok je danas 136. sa cenom od 35.000.000 evra. Kao i tada, i ovoga puta je Ronaldo najskuplji fudbaler u svojoj starosnoj kategoriji igrača preko 34 godine.

Video: Ronaldo je duplo bogatiji od Novaka Đokovića: Izbezumićete se od podataka o Kristijanovom imovini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA