Toni Kros opisao svoje iskustvo sa tekilom zbog koje ne pije alkohol 10 godina

Za sve je kriv poraz u finalu Lige šampiona

  • 3
Toni Kros Foto: Tanjug / AP

Fudbaler Real Madrida i sada već bivši reprezentativac Nemačke Toni Kros bio je gost jednog podkasta u kom je opisao osećaj pred finale Svetskog prvenstva 2014. godine, ali i loše iskustvo sa tekilom nakon poraza u finalu Lige šampiona 2012. godine.

Kada je reč o osvajanju Mundijala sa svojom reprezentacijom Nemačke, Kros ističe da je tog dana bio vrlo nervozan i da nije mogao da doručkuje, a noć pred finale je spavao veoma loše. Tog leta je napustio ekipu Bajerna i prešao u madridski Real, a tadašnji trener Bajerna Pep Gvardiola mu je poželeo sreću pred finalni meč, iako nije znao da li će i naredne sezone sarađivati sa Krosom.

Iskustvo sa tekilom mu nije u lepom sećanju, pošto je nakon finala Lige šampiona 2012. godine koje je izgubio sa svojim Bajernom u Minhenu od Čelsija želeo da pronađe lek u njoj.

- Bol koji smo osećali je bio toliki da nam je bila potrebna hitna pomoć. Iz frustracije sam pio tekilu, a sutradan mi nije bilo dobro. Tada sam pomislio da alkohol nije dobar. Ceo dan nisam mogao da gledam, nisam mogao ni da jedem, a onda sam prestao da pijem - rekao je Kros.

Video: Fudbalska sutkinja sa ogromnim grudima završila na sajtu za odrasle: Pokrali joj eksplicitne snimke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA