≫ 

Direktor Maribora potvrdio: Zvezda priprema nova pojačanja, slovenački levi bek na radaru crveno belih

Buran prelazni rok se očekuje na Marakani

  • 2
Gregor Sikosek, FK Maribor Printskrin: Youtube / NK Maribor

Zvezda je odigrala prvi meč na priprema protiv Maribora (1:1), a osim solidne utakmice, crveno beli su verovatno pronašli i novo potencijalno pojačanje u slovenačkoj ekipi. Naime, klubu s Marakane je za oko zapao levi bek Maribora, Gregor Sikošek.

Ovu informaciju je potvrdio i sportski direktor kluba iz Slovenije, Marko Šuler, za slovenački Sport klub, koji je takođe istakao da Zvezda gleda i još neke fudbalere, a ne samo Sikoršeka.

- Retko pratim srpske medije, pa ne znam tačno šta se piše. Postoji Zvezdino interesovanje za Sikoršeka, ali i za nekolicinu drugih fudbalera našeg tima. Svaki fudbaler Maribora je na prodaju, ali smo po pravoj ceni. Mi ovaj tim pravimo na duge staze i nikoga nećemo prodavati ispod cene - rekao je Šuler.

Sikoršek se nalazi u trenutno najzrelijim fudbalskim godinama (27), a takođe iza sebe ima i bogato iskustvo igranja u Sloveniji i Danskoj gde je branio boje Krškog, Kopera, Brondbija, Silkeborga i Domžala.

Ono što može da obraduje Zvezdu su i njegove ofanzivne karakteristike, s obzirom na to da je ovaj levi bek postigao pet golova na 19 utakmica za Maribor u ovoj sezoni.

Video: Prvenac Ohija u Zvezdi posle 29 minuta u crveno-belom dresu: Hladnokrvno kroz noge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA