≫ 

Borjan branio "kao lud": Kapiten Zvezde vodi Kanadu ka Mundijalu, zaključao gol protiv Hondurasa!

Stižu pohvale iz svih delova države

  • 6
Borjan predvodi svoju ekipu ka Mundijalu

Foto: Tanjug/AP

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan odradio je još jednom fantastičan posao za reprezentaciju Kanade pošto je u devetom kolu kvalifikacija za Mundijal odbranio svoju mrežu i omogućio pobedu svojoj ekipi protiv Hondurasa 2:0.

Kanada je sada još jedan korak bliže odlasku u Katar, drži čelo tabele i u nizu je od četiri pobede, najviše zahvaljujući golmanu Borjanu kojem stižu pohvale iz svih delova države.

 

Sa druge strane, Honduras je učinio sve da sebe prvo pokopa, a onda da krene da sustiže prednost koja je bila nedostižna pored čvrste i stamene odbrane Kanađana na čelu sa golmanom crveno-belih.

To se ne može reći i za domaćina koji je u 10. minutu autogolom doneo prednost protivniku, a loptu u svoju režu ugurao je štoper Maldonando.

 

Što se tiče ofanzive gostiju, najlepši momenat viđen je u 73. minutu kada je Frejzer uposlio Džonatana Dejvida koji je sam istrčao na golmana, a onda ga sa ivice kaznenog prostora lobovao za konačnih 2:0.

Sve što je išlo ka golu, Borjan je uspešno rešio, pa je tako sakupio tri odbrane i držao defanzivu svog tima koji je konstantno imao daleko manji posed.

 

Ipak, na kraju pobeda za Kanađane koji se nalaze na mestu koje vodi direktno u Katar, dok je prva ispod crte direktnog plasmana Panama koja pet kola pre kraja kvalifikacija ima pet bodova i utakmicu manje.

Video: Milan Borjan i Lebron Džejms oči u oči: Golman Zvezde bio na NBA utakmici, dok traju pripreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boris

    28. januar 2022 | 06:43

    Ja sam član Partizana od 1968/69 god što znači više od 50 god. Boljeg i vrednijeg golmana za tim nisam gledao u poslednjih 10 god. Svetska klasa. Bravo po sto puta.

  • Snežka

    28. januar 2022 | 07:14

    Al je zato kod mene uvek odključano

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA