≫ 

Ludnica u Torinu: Vlahović stigao na preglede, navijači ga dočekali kao kralja uz zastavu Srbije

Srbin je nova zvezda slavnog kluba

  • 4
Dušan Vlahović, FK Juventus Printskrin: Twitter.com/romeoagresti

Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Vlahović poranio je u petak da završi najveći transfer u svojoj karijeri, stigao je u Torino u jutarnjim satima na preglede i potpis ugovora sa Juventusom.

I to na svoj 22. rođendan!

Dan ranije potvrđeno je sa više strana da je naš fudbaler konačno dobio "zeleno svetlo" da pređe u Juventus, dva kluba su utanačila vrednost transfera, a i Vlahovićevi agenti su to isto učinili sa "bjankonerima", te je realizacija mogla da se obavi.

U petak, Dušan je poput velike zvezde, u otmenom izdanju, stigao pred klupske prostorije a tamo je imao šta da vidi - solidan broj navijača koji su se sabrali da prisustvuju velikom trenutku.

Srpski fudbaler ih je pozdravio, odmah im i izašao u susret za fotografisanje, za "selfije", a među masom bila je primetna i srpska zastava.

Negde u istom trenutku i Juventus je objavom potvrdio novu akvizijciju vrednu 75.000.000 evra što je Vlahovića učinilo novim najskupljim srpskim fudbalerom svih vremena.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA