≫ 

Levi bek Partizana napustio pripreme i otputovao u Nemačku

Ivan Obradović muči muku sa povredom leđa i morao je da potraži pomoć na zapadu Evrope

  • 7
Partizan - Santa Klara Foto: Nikola Tomić

Levi bek Partizana Ivan Obradović, bio je prinuđen da napusti pripreme tima u Turskoj u četvrtak kako bi otputovao u Nemačku i pokušao da reši problem sa povredom leđa, sa kojom muči muke u minulih nekoliko dana. Fudbaler je, naravno, dobio dozvolu trenera Aleksandra Stanojevića, jer nega medicinskog tima crno-belih naprosto je i nedovoljna i limitirana u momentima kada treba istovremeno voditi brigu o 30 igrača.

Obradović će na terapijama u Nemačkoj pokušati što pre da prebrodi muku koja ga je zadesila, a koja ne samo da mu je pravila proleme tokom rada, treninga već i u svakodnevom fukcionisanju i to do te mere da od bolova noću nije mogao ni da spava.

Iskusni defanzivac jednostavno nema sreće sa povredama, minulog leta je odmah po dolasku na pripreme u Sloveniju zaradio težu povredu butnog mišića, na prvom kotrolnom meču sa Murom, usled čega je preskočio kompletan trenažni proces i početak sezone, kaskajući tokom cele jeseni za ostatkom tima.

Ovoga puta, u pitanju su leđa koja su ga odvojila od terena, a stručnom štabu zadala glavobolju, jer trenutno je na raspolaganju samo jedan levi bek i to Slobodan Urošević, pošto je i treći izbor na pomenutoj poziciji - Rajko Brežančić precrtan iz daljih planova još pre polaska u Tursku.

Video: Stanojević: Promašili smo mnogo šansi, moglo je bolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран

    28. januar 2022 | 12:40

    Па има добрих старачких домова и код нас не мора у Немачку

  • ТоХ

    28. januar 2022 | 12:39

    Понадао сам се да су га продали

  • Aaalleexx

    29. januar 2022 | 22:56

    Pa kad se trpa sa sojicem u karantinu, moraju ledja da ga bole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA