≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mijailović: Iznenadio me je poziv Partizana, evo šta mora da se desi da odem iz Čuke

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, sada uzdanica Brđana, priznao je da su ga crno-beli zvali, ali dodaje da dosta toga mora da se poklopi kako bi seo i razgovarao sa bilo kojim klubom

  • 1
Srđan MIjailović Foto: crvenazvezdafk

Vezista Čukaričkog Srđan Mijailović prvi put je javno progovorio posle pisanja medija da je blizu prelaska u Partizan, a posebnu dimenziju svemu tome dala je činjenica da je popularni Mićko bivši igrač Crvene zvezde.

Mijailović je priznao da je poziv Partizana postojao, i tom prilikom je rekao:

- Pokušao sam da se distanciram od svega toga, maksimalno sam bio mislima u Čukaričkom. Jednostavno, moj posao je da se bavim fudbalom. Znam da je Partizan kontaktirao moj klub, zvali su i mene, nema tu šta da se krije. Da bih promenio sredinu, mora da dođe ponuda koja bi zadovoljila i mene i moj sadašnji klub. Meni je u Čukaričkom prelepo, već sam nekoliko puta naglasio da je ovo klub u kojem se najbolje osećam u dosadašnjem toku karijere. Saigrači i stručni štab su, da ne preteram, savršeni. Sve se poklopilo, prelepo mi je, glavom sam ovde i radim maksimalno. Iskreno, iznenadilo me je sve to, ali je ostalo na tom pozivu. Ponavljam, ukoliko i Čukarički i ja budemo zadovoljni, kad dođe neka ponuda od drugog kluba, sešćemo i razgovaraćemo - rekao je vezista Čuke na pripremama u Turskoj.

Osvrnuo se Mijailović i na stanje u svom nekadašnjem klubu - Crvenoj zvezdi.

- Drugačije je bilo nego pre deset godina, kad sam nosio dres Crvene zvezde. Drago mi je da se klub stabilizovao, da ostvaruje dobre rezultate. Vidi se i po sjajnom igračkom kadru da sve ide na bolje. Partizan i Crvena zvezda su trenutno bodovno daleko ispred ostatka Super lige. Iskreno, ne mislim da je tolika razlika između večitih rivala i ostatka lige. Ima i u drugim ekipama dobrih igrača. Jednostavno, imamo mnogo mladih igrača, momci još nemaju dovoljno iskustva, ali će i to doći vremenom. Probaćemo da ih ugrozimo u drugom delu šampionata. Zvezda nas je zasluženo pobedila jesenas, protiv Partizana nismo imali ni sreće.

Zanimljivo, Mijailović će sa Čukaričkim u prvom prolećnom kolu igrati baš protiv Zvezde na Marakani.

- Prve utakmice su najteže. Na nama je da se dobro pripremimo, da dobro uđemo u tu utakmicu. Probaćemo da poremetimo planove Zvezdi, da osvojimo bod ili tri. Igramo samo za nas, ne zanimaju nas drugi, i tako će biti u svakoj utakmici. Ne mislim uopšte da ćemo biti rasterećeni, imamo i mi svoje planove, želimo da osvojimo što više bodova u nastavku šampionata. Čeka nas i žestok ritam u plej-ofu, na nama je da se maksimalno borimo.

Srđan Mijailović Foto: Telegraf

Otkrio je Mijailović i koga vidi kao nasledinka u belo-crnom dresu.

- Imamo baš dosta dobrih, mladih igrača, na svim pozicijama. Ima dosta potencijalnih naslednika za nas „matore“. Pogotovo za Kajevića, on treba uveliko da završi karijeru, ali bori se, ne da se još... ima i starijih od njega, na primer Belić i Puškarić, ne bih mnogo o njima. Doduše, dobri su za atmosferu. Šalim se, uvek su spremni da uskoče, mnogo pomažu i donose ekipi – kazao je Mijailović, koji je potom dodao:

- Na mojoj poziciij ima dosta momaka. Na primer, Kristijan Belić je sjajno radio u Beogradu, takođe i ovde na pripremama. Tu su Kovač, Lukić, ne treba nikog posebno da izdvajam.

Video: Saša Ilić “izgubio glas” na treningu Čuke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA