≫ 

Kakve reči Bufona za Vlahovića: "On je evolucija broja devet, nešto potpuno drugačije"

Điđi je prosto oduševljen koliko Srbin može

  • 0
Gianluigi Buffon, Đanluiđi Bufon, Dušan Vlahović

Foto: Profimedia/Alberto Gandolfo/NurPhoto / Shutterstock Editorial, Marko Jovanović

Svetski golmanski gigant Đanluiđi Bufon (44), živa legenda fudbala, u superlativu je pričao o Dušanu Vlahoviću koji je danas, na svoj 22. rođendan, i zvanično postao novi igrač Juentusa. 

U intervjuu koji je dao Gazeti, Bufon, ikona Juventusa, govorio je, naravno, i o novoj akviziciji svog bivšeg kluba, i u najmanju ruku oduševljen je činjenicom da je takav igrač obukao crno-beli dres.

- Ovo je velika stvar i iznenađujuća. Vlahović je najbolji mladi igrač uz Halanda i Embapea - rekao je Bufon, pa dodao, u istom kontekstu za našeg napadača:

- On je nešto potpuno drugačije. On je evolucija klasične devetke, fizički jak i dinamičan - sipao je pohvale legendari Điđi za Dušana, prenose italijanski mediji.

Sada kada je Vlahović stigao, ostaje pitanje ko će mu praviti društvo u samom špicu. Sada je to Dibala, međutim njemu ugovor ističe u junu, a Bufon ima savet za Argentinca, ali i za Juve.

- Ostao bih u Juventusu čak i za manji novac, ali samo ako oseća da je potreban ekipi. Da sam neko u upravi Juventusa, bio bih uzbuđen da imam takav napadački tandem poput Dibale i Vlahovića.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA