≫ 

Ekskluzivno: Anjeli obezbedio Vlahoviću kuću u elitnom kraju gde je živeo Ronaldo

Predsednik Juventusa angažovao se da pomogne najvećem pojačanju svog kluba oko obezbeđivanja smeštaja

  • 25
Ronaldo - Vlahović, kuća, Torino

Foto: Profimedia, ATA Images, AP/Tanjug

Dušan Vlahović je novi fudbaler Juventusa, a ujedno i najskuplji fudbaler u istoriji! Stara torinska dama je za njegove usluge platila 75 miliona evra Fiorentini uz bonuse, dok će srpski reprezentativac dobiti ugovor vredam sedam miliona evra godišnje.

Nije bilo lako obezbediti Vlahovićev potpis, pa je Juventus, na čijem je čelu moćna porodica Anjeli, sa predsednikom Andreom Anjelijem, morala da "razbije kasu" i obezbedi više od 100 miliona evra, kada se uračuna čitav Vlahovićev ugovor i plata uz obeštećenje.

Ali, to nije bilo sve. Naime, kako ekskluzivno saznajemo, predsednik Juventusa je Vlahoviću obezbedio i kuću u elitnom naselju nedaleko od parka San Vito, koji je van užeg jezgra Torina.

Anjeli se angažuje oko ovoga samo kod najvažnijih igrača Juventusa, a očigledno je da Vlahovića u Torinu smatraju novom zvezdom i jednim od lidera i vođa u narednih nekoliko godina.

Upravo je u ovom naselju, u kojem su uglavnom velelepne vile, u periodu dok je igrao za Juventus živeo i Kristijano Ronaldo. Ovde su stacionirane i najveće zvezde Juve, koje će biti komšije Dušana Vlahovića u Torinu.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    28. januar 2022 | 16:24

    ŽIV BIO DULE I SRECNO

  • Sasa I

    28. januar 2022 | 17:10

    Pa decko ce imati 7 miliona evra platu godisnje, ovi ga platili 70m... Pa najbolje da ne zivi u elitnom delu gde je i Ronaldno bio... Apsulutno zasluzeno, krvav rad se uvek isplati. Ziv nam bio mladicu.

  • HACK

    28. januar 2022 | 16:16

    Ma samo guraj napred. Bravo CARE DUŠANE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA