Finale Afričkog kupa nacija u ponedeljak? Egipćani poslali zahtev KAF-u

Teško da će predlog biti usvojen

  • 0
Fudbalska reprezentacija Egipta Foto: Tanjug / AP

Fudbalska reprezentacija Egipta savladala je u četvrtak uveče domaću reprezentaciju Kameruna nakon boljeg izvođenja penala i tako se plasirala u finale koje je na programu u nedelju. Ili bolje rečeno koje bi trebalo da se igra u nedelju, pošto su Egipćani poslali zahtev za pomeranjem.

To je na konferenciji nakon polufinalnog meča novinarima saopštio Dia Al-Sajed, pomoćnik Karlosa Keiroša koji je isključen u 90. minutu i neće voditi selekciju u finalu.

- Pitaćemo KAF za odlaganje. Senegal ima dan više za oporavak od nas - rekao je Al-Sajed.

Egipat je do finala stigao kroz tri utakmice od po 120 minuta u eliminacionoj fazi. To, ali i polufinalni meč dan kasnije u odnosu na Senegal, predstavljaju razlog zbog kog Egipat traži odlaganje.

Ipak, teško je za očekivati da će Afrička fudbalska konfederacija izaći u susret Egipćanima i da će finale biti pomereno za ponedeljak. Međutim nakon svakakvih scena koje su viđene tokom turnira, ništa ne bi predstavljalo iznenađenje.

Video: Fudbalska sutkinja sa ogromnim grudima završila na sajtu za odrasle: Pokrali joj eksplicitne snimke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA