≫ 

Bivšem francuskom fudbaleru amputirana noga: Karijera ostavila dugotrajne posledice

Česte povrede primorale su Francuza na takav potez

  • 0
Bruno Rodrigez

Printscreen: Youtube / DaniAlves92

Brunu Rodrigezu, bivšem igraču između ostalih PSŽ-a i Monaka, amputirana je noga nakon velikih problema sa desnim skočnim zglobom koji ga prate od dana kada je bio profesionalni fudbaler.

Konačnu odluku doneli su lekari kako bi mu ublažili fizičke probleme. Francuski napadač, koji je svoju fudbalsku karijeru započeo 1992. u Monaku, a penzionisao se 2005. u Klermonu, zadobio je nekoliko povreda desnog skočnog zgloba.

Na Parku prinčeva najviše ga pamte po golu na Olimpik iz Marseja, koji je omogućio PSŽ-u da pobedi svog najvećeg rivala prvi put posle deset godina.

PSŽ je uputio najbolje želje Rodrigezu putem svojih kanala na društvenim mrežama, istovremeno ga pozivajući da se vrati na Park prinčeva kada bude u mogućnosti.

Rodrigez se povukao 2005. godine, ali se od tada borio sa hroničnim bolom koje su bile posledica njegove karijere i bio je primoran da se podvrgne velikoj operaciji.

Sindikat francuskih igrača (UNFP) potvrdio je da je 49-godišnjaku amputirana jedna noga kako bi prekinuo bol.

- UNFP prenosi snagu i hrabrost na Bruna Rodrigeza, koji je zbog svoje fudbalske karijere morao da pribegne amputaciji noge zbog stalne patnje - navodi se u saopštenju te organizacije.

Video: Rikardo pokušao makazice, pa nokautirao fudbalera Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA