≫ 

Nestao sin Didijea Drogbe: Otišao na ispite u Francusku i izgubio mu se trag

Loše vesti stižu iz Portugalije

  • 0
Ajzak Drogba Printscreen: Instagram / @isaacdrogba11

Ajzak Drogba, sin legendarnog napadača Didijea, nestao je iz svog kluba Akademike u januaru i od tada u portugalskom timu ne znaju ništa o mladom fudbaleru.

Trener ekipe za koju je nastupao mladi Drogba izjavio je da je Ajzak u januaru zatražio da ode iz u Francusku zbog ispitnih obaveza, ali se više nije vratio u klub, niti se bilo kome javljao.

- On je zabavan, brz i tehnički dobar napadač. Otišao je i ne znamo da li će se ikada vratiti. Šteta je pošto vidimo da ima kvalitet. Dogovorili smo datum povratka, ali se on nije pojavio i nikada više ništa nismo čuli o njemu - rekao je Migel Karvaljo, trener Akademike.

Drogba se nije javljao ni saigračima, niti bilo kome u klubu, a nije se oglašavao ni na društvenim mrežama, pa niko u klubu ne zna šta se sa njim dešava.

Ajzak Drogba ima 21 godinu, prošao je omladinsku školu Čelsija, a igrao je i za drugi tim francuskog Gengama, a zatim i za italijanski Karteze.

Video: Ko god ide na nas, neće biti srećan: Selektor Piksi prigrlio izbornika Dalića u Kataru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA