≫ 

Najlepša voditeljka vremenske prognoze u dresu Partizana najavila derbi: "Biće kiše golova u mreži Zvezde"

Lepa voditeljka otkrila od kog fudbalera očekuje da postigne gol za pobedu

  • 26

Marija Egelja, TV lice i jedan od zaštitnih znakova vremenske prognoze, deklarisana je obožavateljka Partizana, a uoči 167. "Večitog derbija" govorila je za Telegraf o svojim očekivanjima pred važnu utakmicu za njen voljeni klub.

Najavila je derbi u svom stilu - uz malo vremenske prognoze. Egelja je najavila kišu za subotu, ali i "kišu" golova u mreži crveno-belih.

- Ja volim da spojim vremensku i sportsku prognoze. Biće malo kiše, a nadam se da će, kada je sportski teren u pitanju, više kiše biti u mreži Crvene zvezde. Tako da računamo, priželjkujemo i navijamo da Partizan pobedi.

Kako kaže poznata voditeljka, navijanje za Partizan u njenom slučaju nije porodična tradicija, pošto je jedina grobarka u porodici.

- Zanimljivo je da u mojoj kući svi navijaju za Zvezdu, a samo ja za Partizan. Nadam se da ću se ovog puta ja radovati, a ne oni.

Egelja je istakla i da to nije posledica bunta ili inata, već splet privatnih okolnosti. Nije želela da odgovori da li su te privatne okolnosti i dalje na snazi, ali je poručila da i dalje navija za crno-bele i da se to neće promeniti.

Lepa voditeljka je prognozirala pobedu Partizana, a za najboljeg strelca Superlige smatra da će svojim golom rešiti pitanje pobednika.

- Neka bude 2:1 za Partizan. Da bude izjednačeno 1:1, i onda pred kraj da Rikardo da gol.

Po sopstvenom priznanju, ne prati utakmice Partizana u meri u kojoj prate fanatici, ali uvek zna rezultat meča koji su crno-beli odigrali.

- Ne mogu reći da pratim onako pomno kao što muškarci prate, ali volim da čujem i uvek ispratim da li je pobeda, remi... U toku sam.

Marija Egelja Foto: Marko Jovanović

Marija je često dolazila na utakmice Partizana i pružala podršku svom voljenom klubu, a istakla je i da će u 167. "Večitom derbiju" navijači Partizana biti 12. igrač na terenu.

- Posebna je atmosfera ovde na stadionu i gledati utakmicu, a pogotovo derbi, sa stadiona JNA i nadam se da će i ovoga puta biti jaka podrška, odnosno sigurna sam da će nam navijači biti dodatni igrač i da ćemo pobediti.

Priznaje Egelja da više prati fudbalsku nego košarkašku sekciju crno-belih, ali da i tu isprati rezultat. Ipak, za sebe kaže da pre svega navija za fudbalski klub.

Na pitanje ko joj je omiljeni fudbaler Partizana dala je diplomatski odgovor, ali i motivisala crno-bele igrače.

- Onaj ko da gol će mi biti novi omiljeni, tako da, neka se potrude - jasnu poruku šalje Egelja za fudbalere Partizana.

Bonus galerija: Najatraktivnije navijačice Partizana među poznatim ličnostima

Video: Partizanov verni navijač: Derbi na Marakani pratim sa Juga, u Humkoj samo na Istok

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alek

    16. april 2022 | 13:03

    Video sam je uzivo...verujte mi na rec da ima mnogo mnogo lepsih zena od nje a uz to i mnogo je niska,tako da iskreno nista posebno nije

  • Haha

    16. april 2022 | 12:40

    Bice tebi kisa golova kada dodjes kod Sarape.

  • Marko

    16. april 2022 | 13:23

    Plaćena da navija i promoviše Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA