≫ 

Liverpulov gol za pobedu izazvao polemiku, Siti pregazio Lids u gostima

Minimalac Redsa protiv Njukasla, mrtva trka se i dalje nastavlja

  • 0
Nabi Keita Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Liverpula nastavili su sa sjajnim partijama ove sezone i na gostovanju Njukaslu upisali su svoj 42. trijumf u svim takmičenjima - 1:0!

Strelac jedinog gola u 19. minutu bio je Nabi Keita, mada je on doneo određene polemike s obzirom na to da se Redsi nisu osvrtali na to što je jedan igrač domaćeg tima ležao na travi - te su nastavili akciju i poveli.

Liverpul je tako nastavio sa jurnjavom u šampionskoj trci sa Mančester Sitijem koji je u nešto kasnijem terminu slavio sa 4:0 na gostovanju Lidsu.

Redsi su ovim trijumfom ugrozili i sjajne nizove koje su tokom istorije imali Everton, Junajted i Siti. Naime, Karamele su u sezoni 1984/85 imali 43 pobede u svim takmičenjima, Crveni đavoli su 2008/09 došli do 44, dok su Građani imali 44, 47 i 50 pobeda u jednoj sezoni.

Što se tiče Sitija, oni su u 13. minutu poveli golom Rodrija u 13. minutu. Zatim je Ake pogodio u 54. dok je Gabrijel Žesus u 78. stavio tačku. Konačan rezultat postavio je Fernandinjo u nadoknadi vremena.

Liverpul do kraja sezone ima da igra sa Totenhemom i Vulverhemptonom, dok će gostovati Aston Vili i Sautemptonu. S druge strane, Siti čeka Njukasl i Aston Vilu, a gostuje Vest Hemu i Vulverhemptonu.

Video: Sudija ipak priznao gol Radniku iako su svi mislili da je igrača pogodila lopta u ruku: VAR potvrdio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA