Čelsi, Roma i Slavija sa najvećim kvotama na svetu vam pomažu da se nađete u avionu za Katar

Nigde nećete naći veće

  • 0
FK Čelsi - FK Njukasl Foto: Tanjug/AP

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri kvote za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju danas.

U posebnoj ponudi su dvojka na Čelsi u sudaru sa davljenikom Evertonom, jedinicu na Romu protiv Bolonje - ovaj duel možete da pratite u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com - kao i kec na Slaviju Prag u meču sa Plzenjom koji može da reši dilemu oko prvaka Češke.

Ovi koeficijenti značajno mogu da vam asistiraju da pogodite najveću kvotu i budete jedan od 122 srećnika koji će sa Mozzartom da putuju na Mundijal i gledaju meč Srbija - Brazil.

EVERTON - ČELSI (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 1,80

Everton ne može da bude zadovoljan rezultatima ove sezone jer je na pragu ispadanja iz Premijer lige. Ekipa je dobro igrala samo u FA kupu, gde je stigla do četvrtfinala. U prvenstvu posle 33 kola Karamele su ostvarile osam pobeda i pet remija, što im je donelo 29 bodova i tek su 18. na tabeli. Za sigurnom lukom zaostaju pet koraka, ali imaju dva meča manje od konkruencije. Danas na Gudison stiže Čelsi, koji je imao dobru grupnu fazu u Ligi šampiona, posle čega je pobedio Lil u prvom kolu nokaut faze i potom je eliminisan od Real Madrida. U ligi su Plavci posle 33 kola ostvarili 19 pobeda i devet remija, i sa 66 bodova drže treću poziciju na tabeli.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

ROMA - BOLONJA (NEDELJA, 20.45), KEC 1,55

Roma igra sezonu očigledno ispod svojih mogućnosti. Tim Žozea Murinja je šesti na tabeli, a šanse za ulaz u Ligu šampiona su veoma male jer četvrti Juventus ima osam bodova više. Ove nedelje, Roma je remizirala 1:1 sa Lesterom u gostima u prvoj utakmici polufinala Lige konferencije, čime je dobila pravu priliku da se probije u finale turnira. Večeras na Olimpiko stiže Interov dželat Bolonja, koja je prilično neugodna poslednjih sedmica. Tim Siniše Mihajlovića je trenutno 13. na tabeli, 17 bodova daleko od zone ispadanja. U prošlom kolu, Bolonja je na svom terenu senzacionalno pobedila Inter 2:1, produživši niz neporaženosti na pet mečeva i možda je tako osujetila Nerazure da odbrane tron.

SLAVIJA PRAG - PLZENJ (NEDELJA, 19.00), KEC 1,70

Slavija je u prošlom kolu neočekivano poražena od Hradeca i tako omogućila Plzenju da je pretekne i stekne dva boda prednosti na vrhu tabele. Međutim, praški sastav i dalje ima sudbinu u svojim rukama, jer danas dočekuje Viktoriju. Posle ovog dvoboja u igri ostaje devet bodova. Plzenj već dugo nema uspeha u Edenu. Na 10 mečeva je uzeo samo bod u Pragu i poslednji put je slavio nad Slavijom u gostima pre osam godina.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Video: Šta je sve Roman Abramovič učinio za Čelsi: Od proseka napravio velikana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA