Ruski novinar ubeđuje Dzjubu: "Pakuj kofere za Beograd, Zvezda je idealna za tebe, a Srbi naša braća"

Crveno-beli bi ovog leta mogli da dobiju veliko pojačanje u napadu

  • 0
artjom dzjuba Foto: Tanjug/Ap

Najuticajniji ruski sportski sajt, "Sport ekspres", koji je i doneo ekskluzivnu informaciju da Crvena zvezda želi kapitena Rusije, Artjoma Dzjubu, sada je i analizirao ovaj potencijalni transfer.

Novinar Konstantin Aleksejev smatra da je za Dzjubu to šansa koju ne bi smeo da propusti.

Dzjubi ovog leta ističe ugovor sa Zenitom, a pošto su ruski klubovi eliminisani iz Evrope, dolazak u Zvezdu omogućio bi mu igranje na velikoj smotri, a ukoliko Zvezda u poslednja tri kola obezbedi titulu, to bi značilo i moguće igranje u Ligi šampiona.

Novinar u svom tekstu ističe da je Dzjuba u Zenitu pao u senku i dobio ulogu epizodiste, jer u poslednje vreme dobija priliku sa klupe poslednjih desetak minuta, što nije ambicija fudbalera ovakvog kova.

Takođe ističe da bi odlazak u neki drugi ruski kluzb bio korak unazad, jer bi bila mala šansa da ga potpiše neki drugi ruski velikan, pošto bi bio "tempirana bomba" jer se ni navijači tih klubova pobunili, a i verovatno bi bio dočekan s mržnjom.

- Dzjuba je u poslednje vreme napravio toliko negativnih stvari, da ga u Rusiji podržavaju samo najbliži prijatelji, a u Beogradu postoji šansa da krene od nule, može da zaradi ljubav navijača, da igra Ligu šampiona, neće se pojaviti ni geopolitičko pitanje kao u nizu mnogih drugih zemalja, jer su Srbi naša braća. 

- Sa finansijske tačke gledišta, Dzjuba više neće dobijati milione kao ranije. Ali, Totenhem više ne čeka. Morate trezveno da procenite gde možete da budete na konju. Uglavnom, nema šta da se razmišlja, vreme je da pakuje kofere za put u Srbiju - zaključuje novinar.

Video: Igrači Zvezde došli pred Delije posle remija u derbiju: Kanga s bakljom ispod severne tribine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA