≫ 

Novi čuvar mreže Arsenala hvalio bivšeg golmana Čuke: "Bolji je, talentovaniji od mene, biće odličan"

Američki reprezentativac nije štedeo reči hvale na račun srpskog golmana

  • 0
FK Crvena Zvezda - FK Čukarički Foto: Nikola Tomić

Đorđe Petrović je ove zime bio jedan od najtraženijih igrača Čukaričkog, pa i ne čudi što je napustio Srbiju i u transferu vrednom milion dolara otišao put SAD i MLS lige, gde je zadužio opremu Nju Inglanda iz Bostona.

Nju Ingland se odlučio za ovog golmana kao zamenu za Meta Tarnera, koji čeka na kompletiranje transfera u Arsenal, pošto su ga "Topdžije" kupile za 6.360.000 evra, ali će na njegov put u London čekati sve do prvog jula kada i počinje prelazni rok u Engleskoj.

Petrović je već jednom sedeo na klupi, a očigledno će to biti slučaj sve dok Tarner ne ode u Englesku. Prema rečima upravo Tarnera, ne bi trebalo navijači Nju Inglanda da brinu, jer je reprezentativac istakao da je Srbin i talentovaniji od njega.

- Da vam kažem, naš novi golman će biti baš dobar. Petrović će biti odličan. Jedva čekamo da ga vidimo na delu, ono što sam do sada video je da je veoma talentovan. Mnogo više nego što sam ja bio u tim godinama. Viši je od mene, atletski je moćan. Ali znate, mora on još mnogo da radi ako želi da bude standardan prvotimac, što mu svi želimo. Mislim da ako bude radio na tome da popravi nekoliko stinih detalja u njegovoj igre, on može da bude veoma važan igrač za ovaj klub - istakao je Tarner.

Inače, Petrović je dete kluba sa Banovog Brda, gde je bio treći golman već 2018. godine sa samo 18 godina.

Video: Promašena prilika: Radnički zamalo za +2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA