Vest dana stiže iz Venecije: Siniša Mihajlović se vratio! Bolonja poražena u goleadi

Rezultat je u ovoj utakmici bio potpuno nevažan za Mihinu ekipu

  • 0
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug / AP

Vratio se Siniša Mihajlović! I to je najbitnija vest ne samo Serije A, već celokupnog evropskog fudbala. A na novom početku njegova Bolonja odigrala je veoma zanimljiv meč u kom je poražena od Venecije rezultatom 4:3.

Sve je počelo golom Tomasa Anrija u četvrtom minuutu, da bi samo 15 minuta kasnije Sofijan Kijin duplirao prednost domaćih.

Bolonju je probudio Rikardo Orsolini, golom u prvom minutu nadoknade vremena. I to je potpuno probudilo Mihinu ekipu.

Marko Arnautović je u 55. minutu doneo izjednačenje Bolonji, a u 68. minutu Žerdi Šouten je potpnuo preokrenuo meč i doneo Bolonji prednost od 3:2.

Ipak, Matija Aramu je golom iz penala u 78. minutu izjednačio, a novi preokret doneo je Denis Johnsen u trećem minutu nadoknade.

Kako bilo, ovaj poraz Bolonju neće skupo koštati, pošto ekipa Siniše Mihajlovića ne može ni u Evropu, a odavno je osigurala opstanak. Ono što sigurno raduje sve ljubitelje fudbala je povratak Siniše Mihajlovića i to je definitivno vest dana.

Venecija bi uz čudo mogla da ostane u ligi, ali za to su im potrebne dve pobede, uz povoljne rezultate Kaljarija, Đenove i Salernitane.

Video: Navijači pevaju Mihi ispred bolnice: Emotivne scene iz Bolonje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA