≫ 

Halilhodžić besan zbog odnosa u Maroku: "Ne mogu ovo da podnesem, umesto da pričaju o uspehu, govore o smeni"

Moguće je da će trener iz Bosne i Hercegovine danas postati "bivši"

  • 1
Vahid Halihodžić Foto: AP/Tanjug

Nedeljama već traju spekulacije oko toga da li će se aktuelni trener Maroka, Vahid Halilhodžić tamo i zadržati, odnosno da li će voditi reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kataru. Legendarni trener iz Bosne i Hercegovine nalazi se pod pritiskom javnosti zato što se od njega zahteva da u tim vrati najveće zvezde ove zemlje koje je lane izbacio zbog nediscipline.

Maroko se nalazi u grupi sa Hrvatskom, Belgijom i Kanadom, a čelnici Saveza traže od Vahida da popusti i vrati Hakima Zijeha, Amina Harita i Nusaira Mazrauija. Ukoliko ne odgovori pozitivno na ovaj ultimatum, Fudbalski savez ove zemlje spremio je odgovor u vidu raskida ugovora i postavljanja Andrea Viljaša-Boaša na mesto trenera.

- Predmet sam kampanje kritika i umesto da pričaju o mom učinku i uspehu, priča se o mojoj smeni. Ne mogu više ovo da podnesem - rekao je Halilhodžić za list Kora.

Danas će biti održan odlučujući sastanak Vahida sa čelnicima Saveza posle kojeg će biti jasnije šta će biti sa iskusnim i uspešnim selektorom Maroka.

- Trenutno sam u svojoj kancelariji. Ne obraćam pažnju na ono što kruži o meni. Bio mi je neophodan odmor posle silnog pritiska u proteklom periodu i mislim da sam zaslužio svoj odmor nakon svega što sam ostvario sa reprezentacijom Maroka - naglasio je Halilhodžić.

Video: Terzić spoljnom postigao sjajan gol: Partizan vodi protiv Vojvodine od 4. minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA