≫ 

Embape se upoznaje sa Madridom: Zajedno sa Hakimijem posetio restoran u blizini "Santijaga Bernabeua"

Možda je ovo znak da je na pomolu transfer o kom se dosta pisalo u prethodnom periodu

  • 0
Mancester Siti - PSG Liga šampiona Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Pari Sen Žermena dobili su mini odmor, a Kilijan Embape i Ašraf Hakimi su ga iskoristili da posete Madrid. Grad u kom je Marokanac nastupao u dresu Reala, a takođe i grad u kom bi mogao Francuz da nastupa već od naredne sezone.

U prethodnom periodu bilo je dosta spekulacija o tome gde će karijeru nastaviti Embape. U prvom trenutku se činilo da je sve dogovoreno oko prelaska u Real, da bi onda delovalo da će ipak ostati u Parizu, ali prema poslednjim informacijama Embape još nije doneo odluku.

Odavno se zna da mu je san da zaigra za "kraljevski klub", a prilika za to mu se pruža već u narednoj sezoni, pošto će na leto 2022. godine postati slobodan u izboru nove sredine.

Embape i njegov najbolji prijatelj Hakimi viđeni su u ponedeljak u jednom madridskom restoranu, koji je udaljen samo kilometar od stadiona "Santijago Bernabeu" na kom nastupa Real Madrid, pa bi se moglo naslutiti da je Francuz želeo da se upozna sa sredinom u kojoj će nastaviti karijeru.

Video: Srpski novinar pitao Embapea kakva mu je bila atmosfera, Kilijan se nasmejao i uzvratio pitanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA